reklama
martoosia04
Fanka BB :)
I my też życzymy szczęśliwego Nowego Roku i zdrowia dla Was i dzieciaczków [emoji7] zdjęcia z lewej Sylwester 2018, z prawej 2019 [emoji6]Zobacz załącznik 1062862
Śliczne dziewczyny [emoji173]️
Świetnie wyglądacieI my też życzymy szczęśliwego Nowego Roku i zdrowia dla Was i dzieciaczków [emoji7] zdjęcia z lewej Sylwester 2018, z prawej 2019 [emoji6]Zobacz załącznik 1062862
Wiktorka88 O
Szczęśliwego :*
Natasza dużo siły ,
Natasza dużo siły ,
Anolik
Dzięki [emoji8] A jak się czujecie? Ty kp dalej? Ja dalej na okres czekamŚwietnie wyglądacie [emoji3590][emoji3590][emoji3590] i sukienka dalej pasuje, zazdroszczę! Ja miałam rok tomu duży brzuch, w tym roku maleńki i dalej w ciąży jestem [emoji23] [emoji12] a mąż żartuje, że za rok też się postara [emoji79]
Wiktorka88 O
Ilonaz po pierwszej ciąży okres dostałam po roku
Anolik
Co Ty mówisz... mi tam dobrze bez niego, ale przydałby się do starań heheIlonaz po pierwszej ciąży okres dostałam po roku
Nie, niestety nam kp się nie udało, ścigągałam do 3 miesiąca, jak przestałam, bo ciągle miałam poranione sutki od laktatora, to rowno za 28 dni przyszła @Dzięki [emoji8] A jak się czujecie? Ty kp dalej? Ja dalej na okres czekam
U mnie zero objawów, martwi mnie to bo przy córce już miałam mdłości i wymioty, a tu cisza, może płaczliwa jestem, ale to może efekt dupka. Może lekarz Ci coś doradzi żeby nie rezygnować z kp i przywrócić owulację? Przecież muszą być jakieś alternatywne metody
A dziewczyny czy któraś może tak miała że w jednej ciąży były wymioty a w innej nie? Wizyta dopiero 10.
Kaamilaaa
W pierwszej ciazy do końca pierwszego trymestru non stop męczyły mnie wymioty i wszystkie możliwe atrakcje[emoji1785] a w ciąży z Daga praktycznie nic [emoji6]Nie, niestety nam kp się nie udało, ścigągałam do 3 miesiąca, jak przestałam, bo ciągle miałam poranione sutki od laktatora, to rowno za 28 dni przyszła @
U mnie zero objawów, martwi mnie to bo przy córce już miałam mdłości i wymioty, a tu cisza, może płaczliwa jestem, ale to może efekt dupka. Może lekarz Ci coś doradzi żeby nie rezygnować z kp i przywrócić owulację? Przecież muszą być jakieś alternatywne metody [emoji6]
A dziewczyny czy któraś może tak miała że w jednej ciąży były wymioty a w innej nie? Wizyta dopiero 10.
reklama
Dzięki, staram się nie nakręcać, ale chyba tęsknię za wymiotamiW pierwszej ciazy do końca pierwszego trymestru non stop męczyły mnie wymioty i wszystkie możliwe atrakcje[emoji1785] a w ciąży z Daga praktycznie nic [emoji6]