U nas to nie tak do końca. Zazwyczaj jak dzień, to potem 24h wolne i noc. Znów 24h wolne i dzieńMoja teściowa też pielęgniarka (w czerwcu na emeryturę już idzie) i akurat fajnie z tymi zmianami mają że po tym dyżurze mają z 2-3dbi wolnego
reklama
Dobra jak dobra [emoji23] Drzemnelam się i Maja obudziła się na karmienie to ja uspilam a staremu tosty na szybko.O matko toś tu dobra żona, ja bym juz dawno spała znając życie [emoji13]
Poza tym dać mu popalić dobrze też potrafię hehe
martoosia04
Fanka BB :)
Mi sie bardzo te komplety podobają. Oczywiście odpowiednie kolory juz wyszukałam i gdyby była u nas dziewczynka i chłopiec
Kaamilaaa
No wlasnie ja mlodego juz wtedy karmilam tylko mm i teraz tez planuje tylko mm wiec mysle nad tym rozszerzaniem diety po 4msc choc ostatnio czytalam ze teraz zaleca sie rozszerzanie u dzieci i na kp i mm dopiero po 6msc [emoji848]Na pewno będziesz miała mnóstwo zdjęć i filmów na których będzie ta braterska miłość [emoji7]
No Aleks też po 4. Ale on mieszane karmienie z przewaga mm. A Maja cycusiowa to tak się nie spieszylam
To takie coś chyba też u nas widziałam [emoji848]Mi sie bardzo te komplety podobają. Oczywiście odpowiednie kolory juz wyszukałam i gdyby była u nas dziewczynka i chłopiec
Zobacz załącznik 944663
Ale nie mogę tam za często chodzić bo zostawię tam całą kasę [emoji23]
martoosia04
Dziewczyny co z pępuszkiem ? Moj chudziutki kurczak częsyo się obsikuje i pępuszek nie ma jak wyschnac. Czy mogę mu jakos pomoc ?
A siurek zawsze w dol jest w pampersie?
I Pamietaj odwijać falbankę pod pępuszek.
Co chwilę te wytyczne się zmieniająNo wlasnie ja mlodego juz wtedy karmilam tylko mm i teraz tez planuje tylko mm wiec mysle nad tym rozszerzaniem diety po 4msc choc ostatnio czytalam ze teraz zaleca sie rozszerzanie u dzieci i na kp i mm dopiero po 6msc [emoji848]
Ja też już nie nadążam
Tzn przy kp to one jakoś szczególnie się nie zmieniają. Ale przy mm to sama bym nie wiedziała co i jakCo chwilę te wytyczne się zmieniają
Ja też już nie nadążam
Kaamilaaa
No właśnie...co rusz inaczej..Co chwilę te wytyczne się zmieniają
Ja też już nie nadążam
Ja zobacze, jesli mloda bedzie chetna probowac po 4msc to wtedy zaczniemy [emoji57]
Mam zamiar tym razem pobawic sie w blw [emoji57] bedzie pewnie dwa razy wiecej sprzatania ale trudno [emoji14]
reklama
martoosia04
No właśnie...co rusz inaczej..
Ja zobacze, jesli mloda bedzie chetna probowac po 4msc to wtedy zaczniemy [emoji57]
Mam zamiar tym razem pobawic sie w blw [emoji57] bedzie pewnie dwa razy wiecej sprzatania ale trudno [emoji14]
Ja poki co tez mam taki plan z BLW ale jak wyjdzie w praktyce to zobaczymy [emoji23]