Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od przełomu październik/listopad. Więc już się spoko cykli zebrało. Kilka dni temu zaczął się 10 cs. Od mniej więcej stycznia zaglądam tutaj na forum.Od stycznia sie staracie ?
Witam, dzień dobry! Mogłabym dołączyć do staraczek?
A ile lat mają ? [emoji3]Mam dwóch synów już na pokładzieWięc po cichu marzę o córeczce. Choć tak naprawdę chcę tylko zdrowego dzidziusia.
Oj tak gorąco strasznie, dobrze ze mozna sie w basenie schłodzić troszkę [emoji3]I ja was podczytuje co jakiś czas i z chęcią zostanę (choć mam nadzieję że nie nadlugo) bo fajnie się was czyta.. co wchodzę to fajny wysyp II kreseczekgratulacje dziewczyny. I za pozostałe trzymam kciuki
Czy u was też jest taka parówka na dworze? Nie do wytrzymania.
Aa czyli tak jak i my..Od przełomu październik/listopad. Więc już się spoko cykli zebrało. Kilka dni temu zaczął się 10 cs. Od mniej więcej stycznia zaglądam tutaj na forum.
No to miło, że mam kompana czasowego i cyklowegoAa czyli tak jak i my..
My od października i tez teraz 10cs leci (14dc)..
A więc jestem młodziutka. Zmagam się z zespołem policystycznych jajników, lekko zbijam tarczyce. Brałam antykoncepcje, dwa razy i podejrzewam, że to też miało jakiś wpływ na to. Troszkę się załamałam, bo lekarz mnie nastraszył, ale to chyba teraz typowe. Powoli zaczynam miesiączkować, ale powoli naprawdę. Owulacje są sporadycznie, jak już jest to coś idzie nie tak zawsze. Postanowiłam, że chce zacząć leczenie, współżyje bez zabezpieczenia, ale w ciążę nie zachodzę. Zaczynam podejrzewać, że chyba problem leży jeszcze głębiejWitaj, opowiedz nam coś o sobie![]()
Mi proponowali "leczenie" Anty 4 miesiące i potem odstawić i że zachodzi się łatwoU mnie 18 dc, tylko wogle brak śluzu plodnego ...pęcherzyki były w 9 dc na usg ale owulacji chyba nie...daje sobie jeszcze dwa cykle i ponownie siegne po tabletki jak z pierwszym dzieckiem. A u was dziewczyny lekarze nie proponują wam zajście po tabletkach anty ? Mi w ten sposób udało się zajść bo miałam cykle bezowulacyjne ponad rok..