reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Coś o tym wiem. Ja też popołudnia teraz trzaskam. Na szczęście dziś już ostatni dzień i mam wolne do wtorku. A w sobotę wyjazd z kumpelami, to trochę sobie odpocznę i czas zleci. Mam nadzieję, że jak wrócę, to już się na spokojnie wezmę za pilnowanie temperaturki i śluzu i podziałamy z M.

Ale ci fajowooo:happy: gdzie wyruszacie? Dobrze taki chillout z przyjaciółkami. Pełen relaks i można troszkę ponarzekać na wszystko i na wszystkich :D
Udanego wypoczynku.
Ja jeszcze jutro i też weekendzik.

reklama
Ale ci fajowooo:happy: gdzie wyruszacie? Dobrze taki chillout z przyjaciółkami. Pełen relaks i można troszkę ponarzekać na wszystko i na wszystkich :D
Udanego wypoczynku.
Ja jeszcze jutro i też weekendzik.

Jedziemy do Łodzi na SeeBloggers - zjazd blogerów taki duży.
Jeszcze jutro idę na ploteczki do koleżanki i zrobić ładne pazurki więc głowa odpocznie od planowania i liczenia ile do owu itp.

I nie było zaleceń by coś z nim robić jak narazie. Bo one tez mogą się cofnąć lub rozwinąć, Zobaczymy

No właśnie mój tez jest mały i wykrył mi go gin po poronieniu. Zapewniał, ze mieściła nie był przyczyna poronienia ale już sama nie wiem co myśleć.. Niby tarczyca ok, prolaktyna już tez, a od lutego wciaz nic :/

Jedziemy do Łodzi na SeeBloggers - zjazd blogerów taki duży.
Jeszcze jutro idę na ploteczki do koleżanki i zrobić ładne pazurki więc głowa odpocznie od planowania i liczenia ile do owu itp.

A to potrzebne!
Też od wczoraj mam nowe pazurki i jak pisze na klawiaturze to nie mogę się skupić na pisaniu bo cały czas mi się rzucają w oczy..tak przy wakacjach sobie oczojebne zrobiłam hihi :p
Ładuj główkę na kolejny cykl:-) :)

@nata$za88 przepraszam, ale nie wytrzymałam do jutra.
Ja i tak mega cierpliwa jestem, ale jak już termin miesiączki jest to ciężko mnie powstrzymać, nie robię tydzień wcześniej bo wiem, że bym się umówiła czy tam coś jest, no i kolejny tydzień czekała na miesiaczke, z tego powodu, że u nas nie robią bety. Tzn mogę iść do ogólnego po skierowanie, ale to za dużo zachodu [emoji16] więc mam taka taktykę że czekam do spodziewane miesiączki, i tak teraz czekania kilka tygodni na wizytę. Tak więc zrobiłam dziś choć obiecałam, że zrobię jutro. Przepraszam za falstart [emoji87] ale chyba bylo warto, w rzeczywistości jest wyraźną kreska. Taka sama jak w poprzedniej ciąży w dniu miesiączki [emoji3], ale się cieszę.

Zobacz załącznik 869429

Noool extra [emoji846][emoji846] będzie nas coraz więcej na lutowkach [emoji846] gratulacje [emoji846]

I nie zdecydowalas się ? Mi lekarze mówili że ciężko będzie bym mogła mieć dzieci , leżałam w klinikach niepłodności ciągle badania hormonów itp... Aż trafiłam na lekarza który nie zrobił mi żadnego wyniku tylko po obserwacji moich trzech cykli dał tabletki anty na dwa miesiące i w trzecim miesiącu odrazu ciąża :) poprostu pobudzil mi całą pracę jajników i dzięki temu 9 miesięczny szkrab teraz się bawi :) a ja staram się o drugie.
Niestety nie. Nie są dla mnie, cokolwiek bym nie brała to źle się czuje i nie możemy nic wpasowac [emoji21]

reklama
Tak bardzo wam zazdroszczę! Tego wszystkiego, pozytywnych testów. Ja troszkę poczekam jeszcze [emoji45] Myślałam, że jak przestaniemy się zabezpieczać to pierwszy cykl skończy się ciąża a tu nic mimo, że jakaś owulacja tam jest ale nie wiem czy w każdym cyklu, ciekawe czy w tym będzie [emoji57]

Do góry