martoosia04
Fanka BB :)
U mnie wczoraj mocniejsze te kreseczki były na teście owu a dziś druga taka blada jak cień cienia [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Oby bylo tak ze nie bedziemy musialy isc do lekarzy z powodu nie udanych prob tylko predzej zobaczymy te 2 kreski.Z synkiem to taka typowa wpadka.. w dodatku z ex..
No ale najważniejsze ze jest [emoji6]
Bylam jakis czas temu u gin, wszystko jest w porządku..
Daje nam czas do wrzesnia/pazdziernika jak nie wyjdzie to wtedy moze zaczniemy myslec nad kolejnymi krokami..
Niekoniecznie, stała tzn. że powinna się mieścić w przedziale 12-16 dni, czasem piszą że od 10 jest ok.Dziewczyny fl jest stala tak? Wiec skoro ostatnio u mnie wynosila 13d to w tym cyklu tez powinna byc 13d?
Juz zaciskam kciukiDziewczyny trzymajcie jutro kciuki, spróbuję zatestowac jeśli rano temperatura nie spadnie.... Choć nie wiem czy zdążę bo zaczął boleć mnie brzuch jak na @....
Ktory masz dc?Zobacz załącznik 871184
A jednak dziś mocniejsza jest ta krecha.
Ale i tak do owu jeszcze trochę. Ale to to akurat wiem. Ale potestuje sobie co by widzieć te zmiany. Ciekawi mnie to.