Kaamilaaa
Fanka BB :)
... pierwszy raz czytam coś takiego..Jest tego mnóstwo w Googlenie którym już testy wykazują po kilku dniach z tad moje zdziwienie również skłoniło mnie do testu
Test najleppiej zrobić w terminie @ lub pozniej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... pierwszy raz czytam coś takiego..Jest tego mnóstwo w Googlenie którym już testy wykazują po kilku dniach z tad moje zdziwienie również skłoniło mnie do testu
Dodam że śluz nam biały prawie przezroczysty ale gesty szczególnie nie jest..i dużo go nie ma do tego ciemniejszy mocz..będę robić obserwacje do okresu...Ale kto pisze i o czym? Nawet gdybyś miała owulację zaraz po @, to jest dużo za wcześnie na test. Jeśli chcesz zorientować się kiedy mniej więcej spodziewać się owu i w jakim jesteś momencie cyklu, to polecam obserwacje śluzu i prowadzenie wykresu. Poza tym pisałaś że ostatni stosunek był zaraz przed @, więc to naprawdę niemożliwe żebyś w tym momencie już była w ciąży...
Może pomyliłaś się troszeczkę...Testy mogą wyjść krótko po owulacji i dziewczyny określają te dni np tak; 6 DPO,7DPO (dpo-dzień po owulaci)a nie 6DC(dc-dzień cyklu)Jest tego mnóstwo w Googlenie którym już testy wykazują po kilku dniach z tad moje zdziwienie również skłoniło mnie do testu
No ja tez ale najwidoczniej skoro dziewczyny tak piszą to może u nich akurat tak było nie wiem.w każdym razie będę czekać do@... pierwszy raz czytam coś takiego..
Test najleppiej zrobić w terminie @ lub pozniej.
Możliwe ,wiesz tylko czytamK
Może pomyliłaś się troszeczkę...Testy mogą wyjść krótko po owulacji i dziewczyny określają te dni np tak; 6 DPO,7DPO (dpo-dzień po owulaci)a nie 6DC(dc-dzień cyklu)
Oo dokładnie..K
Może pomyliłaś się troszeczkę...Testy mogą wyjść krótko po owulacji i dziewczyny określają te dni np tak; 6 DPO,7DPO (dpo-dzień po owulaci)a nie 6DC(dc-dzień cyklu)
Test może wyjść parę dni po owulacji, ale owulacji na pewno nie miałaś zaraz przed okresem, tylko jakieś 12-16 dni przed. Chodzi o to, że ze współżycia 1-2 dni przed @, a nawet 9-13 dni przed, na 100% nie będzie ciąży... Nieważne co by pisali na forach, to jest fizycznie niemożliweNo ja tez ale najwidoczniej skoro dziewczyny tak piszą to może u nich akurat tak było nie wiem.w każdym razie będę czekać do@![]()
Czekaj .. 9-13 dni przed @ nie ma szans na ciaze?Test może wyjść parę dni po owulacji, ale owulacji na pewno nie miałaś zaraz przed okresem, tylko jakieś 12-16 dni przed. Chodzi o to, że ze współżycia 1-2 dni przed @, a nawet 9-13 dni przed, na 100% nie będzie ciąży... Nieważne co by pisali na forach, to jest fizycznie niemożliweCzyli teraz jest prawdopodobnie czas na starania, a na test za ok. 2 tygodnie. Choć mało kto tyle wytrzymuje
![]()
Czekaj .. 9-13 dni przed @ nie ma szans na ciaze?
9 dni przed to rozumiem bo przy tak krotkej fl to rzeczywiście nie możliwe ale 13..? Ja mam 12-13dni fl..
Aa dobra juz rozumiem o co chodzi [emoji6]Trochę źle to ujęłam, oczywiście przy fl 16 dni to wychodzi 13, a 9 przy 12 dniachTak ogólnie chciałam wytłumaczyć jak to może wyglądać przy standardowo 12-16 dniach fl.
W sensie, że od ok. 3 dnia fl jest już 100% niepłodność.