reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Tak jak badal mnie lekarz w okolicy owu to byl zapadniety pecherzyk czyli bylo po owu. Teraz dopiero 2 cykl robie testy owu i licze ze choc troche mi pomoga ale jesli do pol roku mi nie wyjdzie to ide do gina.
Co do 1 ciazy to wyszlo odrazu w 1cs i dlatego teraz te nie udane proby sa dla mnie flustrujace:/
A Ty badania masz porobione? Jakies choroby masz ze nie wychodzi czy poprostu tak? Z synkiem jak Tobie szybko wyszlo?
Z synkiem to taka typowa wpadka.. w dodatku z ex..
No ale najważniejsze ze jest [emoji6]
Bylam jakis czas temu u gin, wszystko jest w porządku..
Daje nam czas do wrzesnia/pazdziernika jak nie wyjdzie to wtedy moze zaczniemy myslec nad kolejnymi krokami..

Tak jak badal mnie lekarz w okolicy owu to byl zapadniety pecherzyk czyli bylo po owu. Teraz dopiero 2 cykl robie testy owu i licze ze choc troche mi pomoga ale jesli do pol roku mi nie wyjdzie to ide do gina.
Co do 1 ciazy to wyszlo odrazu w 1cs i dlatego teraz te nie udane proby sa dla mnie flustrujace:/
A Ty badania masz porobione? Jakies choroby masz ze nie wychodzi czy poprostu tak? Z synkiem jak Tobie szybko wyszlo?
Tak jestem po histeroskopii (23.05) i teraz w tym tygodniu dowiem się o wynikach z wycinka polipa jak i robił Mi lekarz wszystkie badania które zlecił Mi przed zabiegiem ale nie zdążyłam zrobić tak więc zrobił Mi w szpitalu .m wynikach dowiem się w tym tygodniu.. Ale skąd te kucia(delikatne bóle) podbrzusza już nie wiem co myśleć...

Tak jestem po histeroskopii (23.05) i teraz w tym tygodniu dowiem się o wynikach z wycinka polipa jak i robił Mi lekarz wszystkie badania które zlecił Mi przed zabiegiem ale nie zdążyłam zrobić tak więc zrobił Mi w szpitalu .m wynikach dowiem się w tym tygodniu.. Ale skąd te kucia(delikatne bóle) podbrzusza już nie wiem co myśleć...
Z synkiem dowiedziałam się o ciąży bardzo późno w prawie 3 miesiącu ciąży...miałam 15 lat miesiączki miałam regularnie jedynie co nie tyle Mi co mojej siostrze dało do myślenia były moje wybuchy gorąca i właśnie bole podbrzusza które już miałam na początku jak później wskazywało:)owszem test robiłam wcześniej ale był negatywny w bodajże mogło to być 8 tydzień..tak więc nie wiem czy mam się sugerować testami.. Owszem to było 10kąt temu ale jednak różnie bywa..a moje obawy i robienie teraz testu to właśnie Po 2 poronieniach cztery lata temu...i testy ni nie wychodziły również dopiero pamiętam 6-8tydzień to ni dopiero test wyszedł...Ale po prostu nie boję nie chce już przechodzić przez to wszystko..oczywiście biorę folik ale czy to daje pewność...wiadomo każda liczy na 2 kreskę i ja nie cierpliwie jej oczekuje...

No wiem ale różnie piszą na forach i próbę zrobiłam...
Ale kto pisze i o czym? Nawet gdybyś miała owulację zaraz po @, to jest dużo za wcześnie na test. Jeśli chcesz zorientować się kiedy mniej więcej spodziewać się owu i w jakim jesteś momencie cyklu, to polecam obserwacje śluzu i prowadzenie wykresu. Poza tym pisałaś że ostatni stosunek był zaraz przed @, więc to naprawdę niemożliwe żebyś w tym momencie już była w ciąży...

Ale kto pisze i o czym? Nawet gdybyś miała owulację zaraz po @, to jest dużo za wcześnie na test. Jeśli chcesz zorientować się kiedy mniej więcej spodziewać się owu i w jakim jesteś monencie cyklu, to polecam obserwacje śluzu i prowadzenie wykresu. Poza tym pisałaś że ostatni stosunek był zaraz przed @, więc to naprawdę niemożliwe żebyś w tym momencie już była w ciąży...
A ha no to już ze spokojem...trzeba działać dalej. Jeszcze wizyta i zobaczymy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry