Asik1234
Fanka BB :)
A jest jakas nadzieja?? Że to nie jakieś zapalenie Po zabiegu tylko ciąża??ja wiem że tylko badanie Mi to potwierdzi ale myśli mam tysiące na minutę16 dc to za wcześnie na test, nie ma szans żeby Ci coś pokazał...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jest jakas nadzieja?? Że to nie jakieś zapalenie Po zabiegu tylko ciąża??ja wiem że tylko badanie Mi to potwierdzi ale myśli mam tysiące na minutę16 dc to za wcześnie na test, nie ma szans żeby Ci coś pokazał...
Z synkiem to taka typowa wpadka.. w dodatku z ex..Tak jak badal mnie lekarz w okolicy owu to byl zapadniety pecherzyk czyli bylo po owu. Teraz dopiero 2 cykl robie testy owu i licze ze choc troche mi pomoga ale jesli do pol roku mi nie wyjdzie to ide do gina.
Co do 1 ciazy to wyszlo odrazu w 1cs i dlatego teraz te nie udane proby sa dla mnie flustrujace:/
A Ty badania masz porobione? Jakies choroby masz ze nie wychodzi czy poprostu tak? Z synkiem jak Tobie szybko wyszlo?
Ale jak ty chcesz być juz w ciazy w 16dc i zeby ci cos test pokazal?? To przeciez nie możliwe...A jest jakas nadzieja?? Że to nie jakieś zapalenie Po zabiegu tylko ciąża??ja wiem że tylko badanie Mi to potwierdzi ale myśli mam tysiące na minutę
Tak jestem po histeroskopii (23.05) i teraz w tym tygodniu dowiem się o wynikach z wycinka polipa jak i robił Mi lekarz wszystkie badania które zlecił Mi przed zabiegiem ale nie zdążyłam zrobić tak więc zrobił Mi w szpitalu .m wynikach dowiem się w tym tygodniu.. Ale skąd te kucia(delikatne bóle) podbrzusza już nie wiem co myśleć...Tak jak badal mnie lekarz w okolicy owu to byl zapadniety pecherzyk czyli bylo po owu. Teraz dopiero 2 cykl robie testy owu i licze ze choc troche mi pomoga ale jesli do pol roku mi nie wyjdzie to ide do gina.
Co do 1 ciazy to wyszlo odrazu w 1cs i dlatego teraz te nie udane proby sa dla mnie flustrujace:/
A Ty badania masz porobione? Jakies choroby masz ze nie wychodzi czy poprostu tak? Z synkiem jak Tobie szybko wyszlo?
No wiem ale różnie piszą na forach i próbę zrobiłam...Ale jak ty chcesz być juz w ciazy w 16dc i zeby ci cos test pokazal?? To przeciez nie możliwe...
Z synkiem dowiedziałam się o ciąży bardzo późno w prawie 3 miesiącu ciąży...miałam 15 lat miesiączki miałam regularnie jedynie co nie tyle Mi co mojej siostrze dało do myślenia były moje wybuchy gorąca i właśnie bole podbrzusza które już miałam na początku jak później wskazywałoTak jestem po histeroskopii (23.05) i teraz w tym tygodniu dowiem się o wynikach z wycinka polipa jak i robił Mi lekarz wszystkie badania które zlecił Mi przed zabiegiem ale nie zdążyłam zrobić tak więc zrobił Mi w szpitalu .m wynikach dowiem się w tym tygodniu.. Ale skąd te kucia(delikatne bóle) podbrzusza już nie wiem co myśleć...
W 16 dniu cyklu to co najwyżej możesz zrobic test owu zeby sprawdzić czy jest moze akurat owu...No wiem ale różnie piszą na forach i próbę zrobiłam...
Ale kto pisze i o czym? Nawet gdybyś miała owulację zaraz po @, to jest dużo za wcześnie na test. Jeśli chcesz zorientować się kiedy mniej więcej spodziewać się owu i w jakim jesteś momencie cyklu, to polecam obserwacje śluzu i prowadzenie wykresu. Poza tym pisałaś że ostatni stosunek był zaraz przed @, więc to naprawdę niemożliwe żebyś w tym momencie już była w ciąży...No wiem ale różnie piszą na forach i próbę zrobiłam...
A ha no to już ze spokojem...trzeba działać dalej. Jeszcze wizyta i zobaczymy.Ale kto pisze i o czym? Nawet gdybyś miała owulację zaraz po @, to jest dużo za wcześnie na test. Jeśli chcesz zorientować się kiedy mniej więcej spodziewać się owu i w jakim jesteś monencie cyklu, to polecam obserwacje śluzu i prowadzenie wykresu. Poza tym pisałaś że ostatni stosunek był zaraz przed @, więc to naprawdę niemożliwe żebyś w tym momencie już była w ciąży...
Jest tego mnóstwo w Googlenie którym już testy wykazują po kilku dniach z tad moje zdziwienie również skłoniło mnie do testuW 16 dniu cyklu to co najwyżej możesz zrobic test owu zeby sprawdzić czy jest moze akurat owu...
Prosze powiedz na jakim forum wyczytalas cos takiego..?
Bo az jestem ciekawa gdzie pisza takie bzdury..