raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Ja też używam monsieur cuisine z Lidla, chodzi niemal codziennie i jestem zachwycona 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz juz wyniki?Kochane ja też się nie mogę doczekać wyników.Mam nadzieję, że będzie beta już wyższa o te 60%.
![]()
Rozpieszczają nas panowie.Ty laptopa a ja ostatnio nowy telefon [emoji7]Zobacz załącznik 876241
Nie.Masz juz wyniki?![]()
Oj no szkodaNo, a ja jako rzekłam rano, tak się stało i witam się już oficjalnie w 1dc. Zalać mnie jeszcze nie zalało z impetem, ale już @ nadeszła
. No trochę szkoda. Cóż, teraz tylko czekam na nowe "starania", to jedyne dobre w tym oczekiwaniu na II
.
Czyli 4 cs przede mną.
@Kamila ja też mam długie i bolesne (choć nie aż tak jak Ty) miesiączki. Średnio 7 dni krwawienia + kilka plamień. Też podobno taka moja natura. Ciąże niczego nie zmieniły, choć mocno w to wierzyłam.
@Migdalove no ładne cacko! O której wyniki?
@Maliina głowa do góry!!! Jeszcze wcześnie.
@Kasienka ja bym poczekała. Sama zawsze czekam, bo jeszcze bardziej niż bieli vizira boję się II przed @, a potem krwawienia o czasie...Serio, to jakaś moja trauma.
Trzymaj kochana i nie puszczaj!To dalej 3 mam kciuki![]()
Ja tak samo tylko, że stronę z wynikami. I boję się, że nie będzie to wesoła wiadomość...Odswiezam i odswiezam @Migdalove