Dagaa11
Fanka BB :)
Wybacz, nie widziałam pytaniaMój miał badanie nasienia w maju i wyszło do d..., zaczął brać Androvit wtedy, powtórzył badanie w zeszłym tygodniu i jest poprawa 400%[emoji16]
Daga, jaką witaminę D polecasz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wybacz, nie widziałam pytaniaMój miał badanie nasienia w maju i wyszło do d..., zaczął brać Androvit wtedy, powtórzył badanie w zeszłym tygodniu i jest poprawa 400%[emoji16]
Daga, jaką witaminę D polecasz?
Jak dwa wyszły pozytywnie to beta na pewno też będzie dodatnia. GratulujęZrobiłam jeszcze drugi [emoji23] jak wrócę do domu to wrzucę fotkę bo ładniejsza wyszłakuuurczę niech już te wyniki bety przyjdą
Ja też tam.widze cień, ale rozowyZrobiłam jeszcze drugi [emoji23] jak wrócę do domu to wrzucę fotkę bo ładniejsza wyszłakuuurczę niech już te wyniki bety przyjdą
Jaka ce
Jaka cena jest tych tabletek?
Ja za nie dałam coś koło 40 zł, może nie całe, ale kupiłam w dużej galerii handlowej więc dlatego drożej. Myślę że można pewnie znaleźć taniej.
Ja mu się skończą to muszę wstąpić do mojej ulubionej Apteki słonecznej, bo mają tam dużo takiej (na necie widzę, że za nie całe mniej niż 30 zl).
No razem można pewnie.I można tam być razem czy m musi sam sobie radzić?
U mnie w lokalnym laboratorium witamina D kosztuje 80 złJa robiłam dokładnie z homocysteiną Wit. D, B12 i kwas foliowy
Dziewczyny chyba po ptakach w tym miesiącuZobacz załącznik 893211