Piękne kreskiHej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do WasW piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
8mela3
Gratulacje [emoji7] [emoji7]Hej dziewczyny, może mnie kojarzycie.. jakiś czas temu zgłosiłam się do WasW piątek powinnam dostać @, a dzisiaj z ciekawości zrobiłam test i... mam wrażenie, że to się nie dzieje! czy ja mam jakieś zwidy, uszczypnijcie mnie... co prawda testy o czułości 10mlu/ml. Boję się cieszyć, to chyba nieprawda...
8mela3
Jak dla mnie pozytyw [emoji4] do dzieła [emoji173] [emoji173] [emoji173]
8mela3
To tak jak ja, też spędziłam niedzielę w łóżku. Od poludnia ćmi mnie podbrzusze @ ma przyjść dziś i tak na nią czekam i czekam......Hej dziewczynyja dziś cała niedzele w łóżku spędziłam chyba przeziębienie mnie dopadło i jeszcze biegunka
nie wiem co mi się dzieje
![]()
A może nie przyjdzieTo tak jak ja, też spędziłam niedzielę w łóżku. Od poludnia ćmi mnie podbrzusze @ ma przyjść dziś i tak na nią czekam i czekam......
8mela3
Oj wątpię - ja to wiem że przyjdzie w tym cyklu przytulanki [emoji173] tylko 3 razy.A może nie przyjdzieja nie robię sobie nadzieji co do tego cyklu. Śluzu płodnego nie było oprócz tego w ostatni dzień @ więc tez będę czekać na następną @
A co do śluzu to nie zawsze musi być na zewnątrz, wystarczy że jest przy szynce więc nic straconego [emoji6] [emoji5]
Czasem wystarczy jedno przytaulanko i tylko jeden plemnikOj wątpię - ja to wiem że przyjdzie w tym cyklu przytulanki [emoji173] tylko 3 razy.
A co do śluzu to nie zawsze musi być na zewnątrz, wystarczy że jest przy szynce więc nic straconego [emoji6] [emoji5]
8mela3
Na pewno się wyjaśni w przeciągu 2 dni[emoji6]Czasem wystarczy jedno przytaulanko i tylko jeden plemnikwięc wszystko możliwe
niby jestem 4 dni po owu, przytulanka były prawie codziennie. Ale jakoś nadziei sobie nie robię. Jeszcze to przeziębienie z dnia na dzień dobrze że we wtorek dopiero do pracy wracam może przejdzie
![]()
Nadzieja zawsze jest dopuki nie ma @[emoji5]
Oby szybko przeszło Ci to przeziębienie [emoji5]
reklama
1
174974
Gość
Ja w sumie nigdy nie miałam plamienia implantacyjnego.Hej niedzielnie wróciliśmy od mamy z obiadkui zabraliśmy wałówkę, wstawiłam pranie ciul ze niedziela. Nie miałam wcześniej czasu.
Ilonaz bardzo mi przykro że tak sie stało, czytałam kiedyś o tym że dużo kobiet tak ma i nawet nie wie. Trzymam kciuki za kolejny cykl.
Migdalov ja w ciązy z synkiem miałam plamienie implantacyjne, ale w ciązy byłam 6 lat temu juz zapomniałam wiele rzeczy. Jak się czujesz jako mężatka ?
Jak się czuję jako mężatka... Inaczej.