O ile będzie coś do wstawianiaKciuki za ciebie jutro, wstawaj zaraz zdjęcie :*
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O ile będzie coś do wstawianiaKciuki za ciebie jutro, wstawaj zaraz zdjęcie :*
A ile dni po owulacji ? Bo widzisz mi teraz też nie wiadomo dlaczego przesunęła się o tydzieńJa jutro testuje 4/ 5 dni będzie przed @ najgorsze jest to że mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch. A przed okresem już zawsze bolało. Coś czuję że następny cykl będzie nie udany... Żeby szybko przyszła żeby znów móc się starać![]()
Ja to teraz wszędzie autem, ale czasami jak wracałam autobusem z pracy i też musiałam z 1 km iść z buta o 21 a jechal jakiś samochód czy szedł podejrzany koleś to prawie pełne gacie miałam [emoji23]Raz przeżyłam taką sytuacje. Akurat szlam do samochodu przez taka wąska troche tylko oświetlona uliczkę i za mną jechało auto ciemne.... dostałam takiej prędkości! A jeszcze była wtedy zima, ślisko wszędzie itp. Na szczescie przejechał dalej. Ale myslalam ze umrę. Jak tylko weszłam do auta to zamki w dol i musiałam dojść do siebie.
A próbowałaś olej z wiesiołka jak masz problemy ze śluzem ?Cześć Dziewczyny [emoji173]️
Kurka 2 dni temu i dzisiaj mieliśmy [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️, przed stosunkiem zastosowałam swój zelik - fajnie jakby zaskoczyło w tym cyklu... tylko zaniepokoiło mnie to, ze poszłam siusiu a tam śluz z nitkami krwi:/ kurde pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło ...
czyżby mi coś tam się podrażniło ? Sama nie wiem co myśleć :/ poza tym nie jestem pewna póki co kiedy owu, bo już któryś dzień wychodzi mi słaba ta || kreska, dzisiaj 13dc a zawsze mi wychodziły ciemne... chyba coś mi się poprzestawiało i już sama nie wiem czy jeszcze przed czy może już po :/ na szczęście w środę mam ginekologa
Tak próbowałam 3 mce i mi nie pomogłoA próbowałaś olej z wiesiołka jak masz problemy ze śluzem ?
i ja@paulina1994 i jeszcze ja![]()
Jutro będzie 11 dpoA ile dni po owulacji ? Bo widzisz mi teraz też nie wiadomo dlaczego przesunęła się o tydzień![]()
to chyba nie zwariowałam! jutro beta! <3Widać!![]()
To coś już może być widać a wcale nie musiJutro będzie 11 dpo
Jejku ja się doczekać nie mogę jutra [emoji23]to chyba nie zwariowałam! jutro beta! <3