Kasienka3b
Fanka BB :)
gratulacjehej, dawno nie pisałam, ale potrzebowałam małego resetu
ku pokrzepieniu serc, pochwalę się wczorajszą betą - 64
bardzo proszę o aktualizację tabelki, udało się za 8 cyklem
powodzenia dziewczyny!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
gratulacjehej, dawno nie pisałam, ale potrzebowałam małego resetu
powodzenia dziewczyny!
Gratulacje! Rośnijcie zdrowo! !hej, dawno nie pisałam, ale potrzebowałam małego resetu
powodzenia dziewczyny!
Hej dziewczyny ja tak na szybko. Trochę nie dobrze, że nie ogarniam sama tabelki bo została w połowie usunięta, niestety tutaj nie zapisuje się poprzednia wersja i na nowo trzeba byłoby ją zrobić. Zobaczcie kogo brakuje. Jest tylko 48 dziewczyn w tabelce było prawie 70 starających się, tabelka udało się i tabelka dziewczyn nie odzywających się.
Ja do was wrócę chociażby prowadzić tą tabelkę.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Hej asiuladzieki za wywolanie. Dzis mialam usg, 9tc, dzidzia ma sie bardzo dobrze ale nadal kolo niego sa 2 krwiaki, mniejsze od tych wymiarow jakie mialam po krwotoku wiec moze jest naszieja ze te nie pekna i ze wszystko sie ulozy. A ja leze ile wlezie.
Hej asiuladzieki za wywolanie. Dzis mialam usg, 9tc, dzidzia ma sie bardzo dobrze ale nadal kolo niego sa 2 krwiaki, mniejsze od tych wymiarow jakie mialam po krwotoku wiec moze jest naszieja ze te nie pekna i ze wszystko sie ulozy. A ja leze ile wlezie.