Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Największa zagadka "czemu jest wszystko ok i nie wychodzi" cieszę się, że los się odwróciłDokładnie 16 cykl teraz leci. Badania wyszły ok tarczyca prolaktyna . Lekarz powiedział nic tylko się starać.
Ale śluz by się nagle zmienił z płodnego na niepłodny?Hmmmm wygląda jak by owulacji jeszcze nie było. Ja często mam owulacje np 18dc więc może jeszcze przed Tobą![]()
Myślę, aby tym śluzem aż tak się nie sugerować. Kiedyś czytałam, że może być wrażenie, że tego śluzu płodnego nie ma, ale w rzeczywistości on jest, ale tam w środkuAle śluz by się nagle zmienił z płodnego na niepłodny?
Największa zagadka "czemu jest wszystko ok i nie wychodzi" cieszę się, że los się odwrócił![]()
Szoruj na betę dla pewności ale dla mnie to wczesna ciąża! [emoji178][emoji178][emoji178] śle ciążowe fluidy [emoji178][emoji178][emoji178]
Ostatnio również czytałam, że należy w każdym tygodniu 3 razyNawet lekarz się zapytał w jakie dni się staramy a ja mu kalendarzyk flo na tel wyciągałam i pokazałam. To stwierdził że za mało i że trzeba cały cykl a nie tylko w teoretycznie dni płodne wg kalendarza. Więc teraz w tym cyklu staraliśmy się co 2 /3 dzień.