violciał
Zaciekawiona BB
ja tam u siebie już w nic nie wierzeTo czekam na super wieści myślę że będzie wynik pozytywny. Bądź dobrej myśli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam u siebie już w nic nie wierzeTo czekam na super wieści myślę że będzie wynik pozytywny. Bądź dobrej myśli.
To byl moj jedyny objaw ciazy.Dzisiaj rano kotu dawałam jeść i ta karma tak mi śmierdziała, musiałam okno otworzyć. Mąż do tego zrobił kawę, te zapachy się zmieszały myślałam, że na szerokość otworzę to okno. A potem jeszcze mama weszła wyperfumowana to już prawie przepięknego pawia z siebie bym wypuściła.Taka wrażliwa na zapachy się zrobiłam, albo to forma PMS'u albo coś jest na rzeczy.
![]()
I jak beta?ja tam u siebie już w nic nie wierze![]()
Cieszę się że mogę pomóc chociaż dobrym słowem. Też nie jednego drania przeszlam w swoim życiu i wiem że takich ludzi nie da się zrozumieć i nawet nie warto bo nie ma na to usprawiedliwienia. Jeden to był na tyle cwany że próbował wine za wszystkie błędy i rozpad związku zrzucić na mnie xD ale o tym że już mial kogoś na boku to nawet słowem nie pisnął xDTeż tego co zrobił nie rozumiem. Nie jestem w stanie nawet próbować zrozumieć. Kawał chu i tyle! Już się nie mogę doczekać aż urodze i przytulę swojej małe szczęście [emoji7] Dziękuję za Twoje słowa dają mi ogromną motywację do dalszego działania i zapomnienia o tym dupku .. Już wysyłam zdjęcia maleństwa [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 965600Zobacz załącznik 965601