Dżasta1111
Fanka BB :)
Tule [emoji8] chociaż tutaj niektóre dziewczyny pisały o spadku temp jak na @, a ona i tak nie przyszła...@Dżasta1111 [emoji24] Więc nie ma co robić testu Zobacz załącznik 973161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tule [emoji8] chociaż tutaj niektóre dziewczyny pisały o spadku temp jak na @, a ona i tak nie przyszła...@Dżasta1111 [emoji24] Więc nie ma co robić testu Zobacz załącznik 973161
Ja tez juz mam testy ale jeszcze nie robię. Moj mąż od jutra drugie zmiany zaczyna wiec tez bede zozmyslac.
Tule [emoji8] chociaż tutaj niektóre dziewczyny pisały o spadku temp jak na @, a ona i tak nie przyszła...
Niestety ja czuję że nadchodzi [emoji24] chyba będzie dziś kiepski dzień [emoji3525]
I tak myślę że czas chyba jakieś badania porobić.
JutroKiedy @ ma być?
A ile się staracie? Badania tak czy siak warto zrobić. Ja już po dwóch nieudanych cyklach stwierdziłam, że pójdę po prostu się przebadac. Przed staraniami nie byłam, bo myślałam że wszystko gra, a po obserwacjach okazało się, że mialam cykle bezowulacyjne [emoji1745]
Jutro
Od początku roku [emoji3525]. Myślę jakie badania porobić
Ale na to potrzeba skierowanie?LH, FSH, progesteron, TSH, FT3, FT4. Coś jeszcze warto zrobić?