Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Ja miałam taki wynik w 5 tygodniu ciążyDziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja miałam taki wynik w 5 tygodniu ciążyDziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Kochana ja robiłam 12 dpo to miałam nie całe 100Dziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Ja w 14 dpo mialam 532. 3 tygodnie później zobaczyłam DWA serduszkaDziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
No piekna beta. I z wyniku wynika prawie 5 tydzienDziewczyny dobry wynik bety hcg dzis14dpo.napiszcie tak praktycznie bo normy sa szerokie.Zobacz załącznik 843819
Czesc Baffi, idziemy cyklem leb w lebHEJ dziewczyny trochę mnie nie było u mnie chyba 18 19 dc dokładnie nie wiem bo w tym miesiącu nielicze wiem ze @ ma być 2.04 i tylewidze już ze ten cykl rozni się od poprzedniego gdzie było biochemiczna bo teraz zero obiawow praktycznie a w tamtym cyklu już mnie piersi bolały za to dziwna rzecz miała miejsce jakies 2 dni temu zlapal mnie mega ostry bol tak jakby w pochwie czy cos takie potworne kucie ze nie mogłam ustac na nogach trzymalo jakies 5minut i puscilo jakby nigdy nic a dziś skoleji jak dzwiglam worek z wapnem 10 kg od razu poczułam jak boli mnie podbrzusze hmmm ciekawe w tym cyklu nie planowałam zachodzić w ciaze zresztą tak sobie mysle ze skoro do tej pory nic nie wyszlo to pewnie tez nic nie wyjdzie
![]()