Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kusi mnie i to bardzo! Ale boję się , że nic nie zobaczęJa bym zrobiła test [emoji23]
ale może zrobię jutro z rana akurat 3 dni jutro mi zostaną do @ wiec może juz się chociaż cień cienia by ukazał 
Mi wyszedł pozytywny 6 dni do terminu@ [emoji23] także wiem że wszystko jest możliwe ;DKusi mnie i to bardzo! Ale boję się , że nic nie zobaczęale może zrobię jutro z rana akurat 3 dni jutro mi zostaną do @ wiec może juz się chociaż cień cienia by ukazał
![]()
O kurcze to faktycznie szybkoMi wyszedł pozytywny 6 dni do terminu@ [emoji23] także wiem że wszystko jest możliwe ;D
dobra w takim razie jutro testuje z rana , namówiłaś mnie
musicie trzymać mocno kciuki 
Po cichutku gratuluję [emoji7]Udało się! Po przerwie pierwszy miesiąc staran [emoji16][emoji173]️
Ja chodzę prywatnie, ale recepty mam z refundacją, mój lekarz przyjmuje również na NFZ ale w innym gabinecie nie wiem czy to ma jakiś wpływDziewczyny.. czyli jak lekarz przyjmuje prywatnie to moze recepty z refundacja przepisywac ale tylko w momencie jak przyjmuje tez w ramach nfz?
A Ty robiłaś w dniu @ test?@salamandra66 gratuluję na kiedy termin będzie Ci wychodził? Ja u siebie obstawiam sam koniec grudnia początek stycznia. Lekarza na 1 wizytę umówiłam na 16 maja I wtedy się dowiem czy będę grudniowa czy styczniowa. Pisze trochę na grudniowkach one już po serduszkach A ja tak daleko w tyle.Czekam aż się pojawia Styczniowe mamy
u mnie pierwszy objaw który pokusił mnie do zrobienia testu to było nagłe zmęczenie myślałam że się przewroce
I czwartek zrobiłam po pracy test I wyszedł cień cienia
![]()