Ilma
Fanka BB :)
Hej, też mnie trochę nie było. U mnie 20dc, wyluzowałam zero obserwacji. Głowa trochę odpoczęła i starania takie w kratkę Dużo lepiej czuję się psychicznie.
@wisienka94 gratuluję!!! :-)
@wisienka94 gratuluję!!! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja naleze do osob ktore pol na pol spia nago ale maz tak jak Ty ma ze wszystko go gryzieMój też i ja też ;p zawsze mnie wszystko gryzie jak gdzieś muszę spać w piżamie![]()
Ogromnie Ci gratuluje!!!!!rosnijcie zdrowo!wszystkiego dobrego[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]Cześć dziewczyny.
Nie wiem czy któraś z was mnie pamięta. Nam się udało w 9cs. Teraz 5 tydzień. W następnym tygodniu wizyta. I wcale nie odpuściłam. Wszystko liczyłam jak zawsze i tak samo mi zależalo. Jedyne co zmieniłam to nastawienie. Ciągle powtarzałam sobie, że się uda i że jestem zdrowa i płodnai w tym właśnie cyklu się udało. Dziewczyny trzymam za was kciuki i przepraszam, że się tak długo nie odzywałam. Buziaki
Oj tam, oj tam.... Najwyżej popuści się trochę sukienkę na szwachHej hej! [emoji813] Witam się w tą piękną majóweczkę.Wiecie co, zbliża się termin @ i tak zaczynam się martwić. [emoji23] Mieliśmy uważać, przestać się starać chociaż do lipca / sierpnia ale na postanowieniach się skończyło. [emoji23] Dodam, że teraz nie używam duphastonu bo po prostu o nim zapominam przez nawał pracy. Po za tym zostało u nas 120 dni do ślubu.
A co u was dziewczyny?![]()
Hej hej! [emoji813] Witam się w tą piękną majóweczkę.Wiecie co, zbliża się termin @ i tak zaczynam się martwić. [emoji23] Mieliśmy uważać, przestać się starać chociaż do lipca / sierpnia ale na postanowieniach się skończyło. [emoji23] Dodam, że teraz nie używam duphastonu bo po prostu o nim zapominam przez nawał pracy. Po za tym zostało u nas 120 dni do ślubu.
A co u was dziewczyny?![]()
Tylko ja mam tendencje do szybkiego tycia w ciąży. [emoji23] Cóż, dramatu raczej nie będzie. [emoji23]Spokojnie, przez 4 miesiące to może nawet za bardzo widać by nie byłoU mnie na razie kompletnie nic nie widać - chodzę w tych samych spodniach i sukienkach ;p wszystko pozapinane tak jak zawsze ;p
Moja mama zaszła w ciążę w lutym, a 30.06 mieli ślub i kompletnie nic nie widać - idealnie płaski brzuch na zdjęciach... a urodziła mnie w listopadzie, czyli idealnie tak jak u nas będzie ;p