Ja mam czasem takiego pierdolca ze czytam nasze posty od dnia w ktorym sie zjawilamJa też czasami z rozrzewnieniem wspominam czasy naszych starań i grupę, która się tu wtedy utworzyła [emoji4][emoji7]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam czasem takiego pierdolca ze czytam nasze posty od dnia w ktorym sie zjawilamJa też czasami z rozrzewnieniem wspominam czasy naszych starań i grupę, która się tu wtedy utworzyła [emoji4][emoji7]
Żłobek odpuscilismy. 23 marca mamy rekrutacje do przedszkola i na to sie nastawiamy. Jeszcze w kwietniu będę znac wyniki rekrutacji i wtedy zapiszemy sie na zajecia przygotowujace dziecko na pojscie do przedszkola i zobaczymy.Tak ogólnie, to co tam u Was słychać??
Jak w końcu przygoda Filipka z przedszkolem??
Probowalas jeszcze raz?? Czy narazie odpuściłaś??
Tak KochanaI co Irenka dowiedziałaś się coś nieco o wynikach? Kiefy masz jakąś konsultacje?![]()
Myśle, ze jesteśmy na dobrej drodze w końcu…I co Irenka dowiedziałaś się coś nieco o wynikach? Kiefy masz jakąś konsultacje?![]()
Myśle, ze jesteśmy na dobrej drodze w końcu…I co Irenka dowiedziałaś się coś nieco o wynikach? Kiefy masz jakąś konsultacje?![]()