MartaS89
Fanka BB :)
NieźleKiedyś ginekolożka gratulowała mi pięknego ciałka żółtego, a potem okazało się że pomyliła je z Macica![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NieźleKiedyś ginekolożka gratulowała mi pięknego ciałka żółtego, a potem okazało się że pomyliła je z Macica![]()
Ja tak miałam w przedostatnim cyklu, okres przyszedł w 25 dcDziękujęzawsze miesiączkę dostaję tego samego dnia co w kalendarzu. Zobaczymy. Ja ogólnie jestem po prostu zdziwiona,że tak szybko pękł,ale wiem,że są takie przypadki.
Gorzej jak przyjdzie w taki sam dzień jak w kalendarzu to już chyba całkiem ogłupiejeJa tak miałam w przedostatnim cyklu, okres przyszedł w 25 dc
Dlatego zrób ten progesteron za 6 dni, może coś rozjasni i zobaczymy co to za lekarzGorzej jak przyjdzie w taki sam dzień jak w kalendarzu to już chyba całkiem ogłupieje![]()
to po prostu będzie znaczyło, że lekarz się pomylił i owulacja była później.Gorzej jak przyjdzie w taki sam dzień jak w kalendarzu to już chyba całkiem ogłupieje![]()
ta historia dalej bawi tak samoKiedyś ginekolożka gratulowała mi pięknego ciałka żółtego, a potem okazało się że pomyliła je z Macica![]()
O to też jest dobra myśl w sumieto po prostu będzie znaczyło, że lekarz się pomylił i owulacja była później.
A progesteron można zbadać nawet dzień po domniemanej owulacji. Jeśli drgnal można przypuszczać, że była.
Jeśli będzie w okolicach poniżej 1 to znaczy, że owulacji nie było.
Przetestowałam na sobie![]()
wtedy mnie nie bawiłata historia dalej bawi tak samo![]()
Moze jednak rob te owulaki just in case. Może faktycznie się lekarz pomyliłDziękujęzawsze miesiączkę dostaję tego samego dnia co w kalendarzu. Zobaczymy. Ja ogólnie jestem po prostu zdziwiona,że tak szybko pękł,ale wiem,że są takie przypadki.