L
Ladycarooo
Gość
ej w ogóle jaka chujówka, akurat na urodziny i wyjazd do Torunia będę mieć okres, no co za...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobry jeździec…ej w ogóle jaka chujówka, akurat na urodziny i wyjazd do Torunia będę mieć okres, no co za...
ogólnego malowania jeszcze nie było, ale czy malowanie próbkami przy wyborze kolorów też się liczy? Boję się, że to może przekreślić Nasze szanse...Moim zdaniem pytanie zasadnicze jest inne.
@pluto_nova czy malowałaś ściany? Malowałaś, bo masz remont! Więc ciąża na bank!
Ej. A montaż kuchenki to prawie jak malowanie, nie??? NIE?!ogólnego malowania jeszcze nie było, ale czy malowanie próbkami przy wyborze kolorów też się liczy? Boję się, że to może przekreślić Nasze szanse...![]()
mój stary może, ale pod koniec okresu. A ja mam planowo na 5 maja, 6 jedziemy a 7 maja uroziny... mam nadzieję, ze bedzie wcześniej, no ale patrzę, ze raczej owulka według kalendarza, więc pewnie będzie normalnie.Dobry jeździec…
ja znam jeszcze tekst, że prawdziwy rycerz nie boi się krwi na swoim mieczuDobry jeździec…
My w grudniu w czasie okresu … nie był to pełny seks ale i tak było bardzo bardzo miło XDmój stary może, ale pod koniec okresu. A ja mam planowo na 5 maja, 6 jedziemy a 7 maja uroziny... mam nadzieję, ze bedzie wcześniej, no ale patrzę, ze raczej owulka według kalendarza, więc pewnie będzie normalnie.
Lufę czołgu tez można zbroczyc krwią XDja znam jeszcze tekst, że prawdziwy rycerz nie boi się krwi na swoim mieczu![]()
a dobry koń i po błocie pójdzieja znam jeszcze tekst, że prawdziwy rycerz nie boi się krwi na swoim mieczu![]()