Z
zaz208622
Gość
Skandaliczna bym powiedziałateż muszę sobie takie pudełeczka ogarnąć, bo ciągle rozkminiam czy wzięłam już leki czy nie. Ale muszę przyznać pokaźna kolekcja ...
Ale to już ostatni miesiąc, później odpadną mi z 3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skandaliczna bym powiedziałateż muszę sobie takie pudełeczka ogarnąć, bo ciągle rozkminiam czy wzięłam już leki czy nie. Ale muszę przyznać pokaźna kolekcja ...
pamiętam jak w wieku jakoś 10 lat byliśmy z rodzicami na polach bitwy pod Grunwaldem. Tato śmiał się z Nas, że depczemy po krzyżakach, a potem robiłam siku za kamieniem Jagiełłowym. Strasznie mnie bawiło, że facet nazywał się Ulrich von Jungingen - śmiesznie to brzmiałoA wszystko niewinnie zaczęło się od Zakonu Krzyżackiego znaczy od Torunia i okresu.
A właśnie, @Ladycarooo pozdrow ich ode mnie XD
Tia… ale dalej to ja prosilam mamę żeby mi odpowiedziała o von Kwiatku (Plauen brzmiało prawie jak Flower XD)pamiętam jak w wieku jakoś 10 lat byliśmy z rodzicami na polach bitwy pod Grunwaldem. Tato śmiał się z Nas, że depczemy po krzyżakach, a potem robiłam siku za kamieniem Jagiełłowym. Strasznie mnie bawiło, że facet nazywał się Ulrich von Jungingen - śmiesznie to brzmiałoCo to były za czasy!
![]()
ale popijasz je wodą nie?BTW wczoraj szykowałam sobie tabletki na kolejne 5 dni... I czuję, że mam tak pomiędzy 15 a 99 lat
A to wszystko dlatego, że mam nową teorię swoich niepowodzeń i postanowiłam dość intensywnie przeprowadzić na sobie doświadczenia, które w mojej głowie mają to potwierdzić
Do tego słodkiego zestawu dojdą jeszcze dziś 3 tabletki plus 2, które biorę w łóżku i nie mam ich w pudelku![]()
to faktycznie szaleństwoSkandaliczna bym powiedziała
Ale to już ostatni miesiąc, później odpadną mi z 3![]()
najczęściej nieale popijasz je wodą nie?![]()
wodąale popijasz je wodą nie?![]()
to tak niewolno. Mówię jako córka lekarza i żona ratownika (nie bierz ze mnie przykładu!)najczęściej nie![]()
wiesz ja to do tej pory nazywam ludzi skojarzeniami - wcale z tego nie wyrosłamTia… ale dalej to ja prosilam mamę żeby mi odpowiedziała o von Kwiatku (Plauen brzmiało prawie jak Flower XD)