reklama

Staraczki 2022

aa mnie jak to wkurza , inni sobie nie zdają sprawy co to jest niepłodność jak to boli psychicznie jak serce pęka , łatwo jest powiedzieć będziesz miała gromadkę dzieci ! krew zalewa 🤦🏼‍♀️
nie rozmawiam już z nikim tylko robię swoje bo nikt tego nie zrozumie póki nie doświadczy
U mnie lepiej bo oprócz standardu typu „kiedy dzieci” itp To mam w rodzinie osobę, która sama ma dzieci na pstryknięcie palcem, w dodatku ma zawód związany z dziećmi, porodami, ciążami itp a potrafi zadać takie pytania, albo „to zrobicie sobie „
🤦‍♀️

reklama
taaak, dlatego my tu z dziewczynami aż białej gorączki dostajemy jak przychodzi zupełnie obca dziewczyna z jakimiś mądrościami albo rzuca pozytywnym testem ciażowym w 1 cyklu starań i mówi "nie martwcie, Wam też się uda!".... i potem gadają, ze na tym wątku jesteśmy chamskie xD
Ja się staram 2 lata i ani razu nie zaszłama w żadną, żadną ciażę. Nie miałam żadnej osranej kreski na teście poza fałszywymi, żadnej zdechłej bety chociaż z 7. Nic. Żadnej nadziei.
My 3 lata z przerwami, plus inseminacja i tez nic. Nawet pół kurva kreski. Nawet cienia cieni. Nawet na facelle nie miałam cienia. Bety w życiu nie robiłam.

taaak, dlatego my tu z dziewczynami aż białej gorączki dostajemy jak przychodzi zupełnie obca dziewczyna z jakimiś mądrościami albo rzuca pozytywnym testem ciażowym w 1 cyklu starań i mówi "nie martwcie, Wam też się uda!".... i potem gadają, że na tym wątku jesteśmy chamskie xD
Ja się staram 2 lata i ani razu nie zaszłam w żadną, żadną ciażę. Nie miałam żadnej osranej kreski na teście poza fałszywymi, żadnej zdechłej bety chociaż z 7. Nic. Żadnej nadziei.

biedna 💔
a co na to lekarze ? może pisałaś wcześniej , ale ja tu od dziś

Dziewczyny możecie rzucić swoim fachowym okiem? Czy mimo, że trzymają się w normie to jednak za wysokie są te wyniki?
IMG_20220506_141549.jpg

U mnie lepiej bo oprócz standardu typu „kiedy dzieci” itp To mam w rodzinie osobę, która sama ma dzieci na pstryknięcie palcem, w dodatku ma zawód związany z dziećmi, porodami, ciążami itp a potrafi zadać takie pytania, albo „to zrobicie sobie „
🤦‍♀️

niektórzy ludzie są bez serca
myślą ze każda kobieta musi mieć dziecko ma
mieć i koniec a co się za tym brakiem kryje to już nie wiedzą

Ogólnie to bardzo się cieszę i dziękuje Wam, ze jest to forum❤️ Oprócz tego miejsca nie mam z kim tak pogadać jak z Wami bo nie są to łatwe tematy, a ja mam wokół siebie tylko osby z dziećmi, moja mama nic zupełnie nie wie o mich problemach dlatego dziękuje, ze można tutaj sie razem wspierać ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry