L
Ladycarooo
Gość
boje sie, że zostane orpyskana jadem jak raczę użyć nicku z forum publicznegoBez nicku nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
boje sie, że zostane orpyskana jadem jak raczę użyć nicku z forum publicznegoBez nicku nie wiem![]()
boje sie, że zostane orpyskana jadem jak raczę użyć nicku z forum publicznego
na tym etapie wiadomo tylko, że z dużym prawdopodobieństwem owu była. Nic więcej z proga się nie wyczytaProgesteron (7dpo?) 11.51 ng/mL potwierdza owulke? Chyba tendencja spadkowa czy mi się wydaje?
Wpisuj mnie na wizytę i to już!U mnie w mieście jest taki ginekolog, że wam szczęki opadnąCo więcej, ponoć kompetentny i do rany przyłóż.
Ja też! Żywcaja właśnie żłopię złoty trunek. Walizka nie spakowana w dalszym ciągu...
ja kasztelana xDJa też! Żywca![]()
Chyba nigdy nie piłam kasztelana...ja kasztelana xD
ja jestem fanką zwykłych sikaczy, jak heineken, żywiec, jakiś carlsbergChyba nigdy nie piłam kasztelana...
Jeszcze chce spróbować harnolda z lodoherbatą, ale pewnie będzie sik xD
Jakbym swojego starego słyszała, aż specjalnie kupił sobie metalowy kubeczek xD Chyba byście się dogadali, bo jeszcze CjalisChyba nigdy nie piłam kasztelana...
Jeszcze chce spróbować harnolda z lodoherbatą, ale pewnie będzie sik xD