Owulacja
Fanka BB :)
Ale spust do ust odpada?wlasnie! Może to nie chodzi musicie odpuścić tylko trzeba się spuścić!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale spust do ust odpada?wlasnie! Może to nie chodzi musicie odpuścić tylko trzeba się spuścić!
widać koleżaneczko, ze za długo to Ty na forum nie jesteś, bo ile to było wątków o tym, czy da sie zajść w ciażę przez pocieranie łechatczki/dotknięcie penisem majtek/ anal,oral. A pamiętam jeszcze taki hit, jak dziewczyna się bała, że dtknęła przez gacie fiutka faceta i potem poszła umyć ręce i nawet peeling zrobiła pare razy i potem dotknęła swojej "skarbony" i dalej się bała czy jest w ciążyAle spust do ust odpada?![]()
Przewijam te dramy tak z góry na dół i najlepsze są dla mnie zawsze "dobre życzenia" i ewentualnie "nie wiem czy wrzucałam wczoraj tą dramę
Haha mam nadzieję, bo nigdy nie zaciążęAle spust do ust odpada?![]()
ja kocham jak nawet nie na forum ale gdziekolwiek jest drama (np idelanym dramowym miejscem są grupy o gotowaniu na fb) ipost wygląda mniej więcej tak "Ty kretynie slkurwiały, gadasz głupoty, żeby CI rodzina spłonęła. PozdrawiamPrzewijam te dramy tak z góry na dół i najlepsze są dla mnie zawsze "dobre życzenia" i ewentualnie "/
"
Taki passiv-agresiv![]()
Nie pocieraj ... Tfu wywołuj wilka z lasuwidać koleżaneczko, ze za długo to Ty na forum nie jesteś, bo ile to było wątków o tym, czy da sie zajść w ciażę przez pocieranie łechatczki/dotknięcie penisem majtek/ anal,oral. A pamiętam jeszcze taki hit, jak dziewczyna się bała, że dtknęła przez gacie fiutka faceta i potem poszła umyć ręce i nawet peeling zrobiła pare razy i potem dotknęła swojej "skarbony" i dalej się bała czy jest w ciąży![]()
Hahaha to tak jak te życzenia "smacznej kawusi" z gifów na Messengerzeja kocham jak nawet nie na forum ale gdziekolwiek jest drama (np idelanym dramowym miejscem są grupy o gotowaniu na fb) ipost wygląda mniej więcej tak "Ty kretynie slkurwiały, gadasz głupoty, żeby CI rodzina spłonęła. Pozdrawiam"
kurde ja od kilku dni mam takie chęci na seks ze bym mogła ze starego nie schodzic xDEj! A dziś międzynarodowy dzień seksu!
Hahaha to tak jak te życzenia "smacznej kawusi" z gifów na Messengerze![]()