Madame JS
Fanka BB :)
Bardzo dziękuję! I nawzajem oczywiścieO właśnie @Madame JS zdrówka! Szczęścia! I miłości! Uwielbiamy Cie tu wszystkie niezależnie od wieku czy przejść! I dużo radosnego seksu (bo podobno z tym u nas kiepsko)![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo dziękuję! I nawzajem oczywiścieO właśnie @Madame JS zdrówka! Szczęścia! I miłości! Uwielbiamy Cie tu wszystkie niezależnie od wieku czy przejść! I dużo radosnego seksu (bo podobno z tym u nas kiepsko)![]()

Dzięki bardzo!Wszystkiego najlepszego :* i spełnienia marzeń![]()
Haha to już nie takie łatwe imprezować i totalnie (uwaga hasło dnia) wyluzowaćCo sie stalo z moim zyciem, ze na all inie zamiast pic driny do upadlego wlasnie mi stary zrobil elektrolity i ide spać?![]()
SKS??Co sie stalo z moim zyciem, ze na all inie zamiast pic driny do upadlego wlasnie mi stary zrobil elektrolity i ide spać?![]()
Dzięki, ciociu@Madame JS ja również życzę spelnienia marzen a szczegolnie tego jednego. Nie jestem dobra ani w pocieszanie ani życzenia, ale ciocia lady tuli mocno![]()
Wydaje mi się że to ten koktajl hormonów dopuszcza do głosu prawdziwe emocjeParę razy popłakałam się po seksie, Myskalam że to siła orazmu mi zrobiła, ale chyba muszę jednak pogadać ze Starym czy to nie frustracja jednak![]()
Dzięki ! Na początek- żeby on w ogóle umiał tańczyć...@Madame JS i ja życzę Ci spełnienia Twych marzeń, a w szczególności tego najważniejszego i najpiękniejszego oczywiście!!! No i do zestawu dorzucam życzenia żeby chłop Ci tańczył jak mu zagrasz i oczywiście wachlował liściem z palmy na rajskich wakacjach na Zanzibarze
![]()
![]()
!!!