mariaantonina96
Fanka BB :)
Tak też zrobię jak do czwartku nie przyjdzie okresta wartość nic nie znaczyw teorii mógł pęcherzyk nie pęknąć wcześniej. Jajnik bolec może z różnych przyczyn
jeśli się zastanawiasz, to po prostu zrób test
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak też zrobię jak do czwartku nie przyjdzie okresta wartość nic nie znaczyw teorii mógł pęcherzyk nie pęknąć wcześniej. Jajnik bolec może z różnych przyczyn
jeśli się zastanawiasz, to po prostu zrób test
![]()
Dzięgiel też obniża prolaktynę przez co troszkę ryzykownie brać go przed planowaną miesiączka
Moja tak samo tyle ze biorę bromorcon na prolaktyne. A kiedy trzeba zrobić estrogen by sprawdzić jak on się wydziela?O to akurat mi by dobrze zrobiło bo moja prolaktyna akurat lawiruje na granicy wysokiej![]()
Życzę ci żeby były drożne i nie bolaloHahah nie pocieszasz![]()
Ja tez brałam dostinex przez 3 miesiące i sie unormowała, teraz sprawdzałam po 2 miesiącach od odstawienia i nadal jest w normie ale już w górnej granicy. Ale moja endo nie jest zwolennikiem bycia cały czas na lekach skoro jest w normie i teraz raczej mam brać tylko ziołowy castangus.Moja tak samo tyle ze biorę bromorcon na prolaktyne. A kiedy trzeba zrobić estrogen by sprawdzić jak on się wydziela?
Dziwie się, bo wszyscy lekarze z którymi do tej pory się spotkałam mają tę samą opinię: jeśli usg jest bez opisu, to tak jakby się w ogóle nie odbyło.Jakbym dostała to bym sobie przeczytaładzisiaj tam idę na intralipid to się dopytam
![]()
Ja tez nie dostałam przy wyjściu ze szpitala, dopiero po chyba dwóch dniach miałam wypis do odbioru. W moim przypadku gin prowadząca mnie prywatnie robiła mi hsg w szpitalu w którym pracuje, wiec po prostu ona mi te wyniki odebrała i przekazała na kolejnej wizycie.Kurcze ja właśnie wczoraj mialam hsg i tez nie dostalam opisu usgzapamietalam tylko ze endo 10,5 i chyba wiekszy pecherzyk byl po prawej stronie. Jutro mam gina ale leci mi krew i myslalam ze juz tylko omowimy wyniki rtg bez grzebania
no ale mam za mało danych
![]()
Aaa czyli to bedzie razem z wypisem, u nas go wysyłaja pocztą, wiec za szybko sie nie doczekam pewnieDziwie się, bo wszyscy lekarze z którymi do tej pory się spotkałam mają tę samą opinię: jeśli usg jest bez opisu, to tak jakby się w ogóle nie odbyło.
Ja tez nie dostałam przy wyjściu ze szpitala, dopiero po chyba dwóch dniach miałam wypis do odbioru. W moim przypadku gin prowadząca mnie prywatnie robiła mi hsg w szpitalu w którym pracuje, wiec po prostu ona mi te wyniki odebrała i przekazała na kolejnej wizycie.
Cześć!Hej!
Kiedyś się przedstawialam i zniknelam na forum po stracie ponieważ od początku roku po łyżeczkowaniu jakoś się z tym ogarniam... Zaczynamy starania! Czytałam strony wstecz i nie wiem o czym tu się pisze dokładnie ale liczę, że patrzenie na Wasze pozytywne testy sprawi że mi też szybciej przyjdzie ciąża
Wolę być u rzetelnego lekarza i mieć umiejętnie zrobione USG bez opisu niż u tych wszystkich moich dotychczasowych konowałów, co mi próbowali wmówić, że nie mam endometrium albo lewego jajnika. Zdjęcia dostałam zawsze, za to każde wyglądało tak, że równie dobrze mogła by na nich być najświętsza panienka, moja nerka albo ziemia nocą i tak nie było widać różnicy. Ale wymiary wszystkie zawsze elegancko zaznaczoneDziwie się, bo wszyscy lekarze z którymi do tej pory się spotkałam mają tę samą opinię: jeśli usg jest bez opisu, to tak jakby się w ogóle nie odbyło.
Ja tez nie dostałam przy wyjściu ze szpitala, dopiero po chyba dwóch dniach miałam wypis do odbioru. W moim przypadku gin prowadząca mnie prywatnie robiła mi hsg w szpitalu w którym pracuje, wiec po prostu ona mi te wyniki odebrała i przekazała na kolejnej wizycie.
Więc może się to teraz zmieni!Cześć!
Coś ostatnio skąpo tu z pozytywnymi testami![]()