Zazuu
Fanka BB :)
Co mam zrobić jeśli moja partnerka od dłuższego czasu nie zachodzi w ciążę? Jej ginekolog twierdzi, że z nią jest wszystko ok. proszę o wskazówkę
Zbadać siebie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co mam zrobić jeśli moja partnerka od dłuższego czasu nie zachodzi w ciążę? Jej ginekolog twierdzi, że z nią jest wszystko ok. proszę o wskazówkę
Dzięki dziewczynyPokaż wyniki, pomożemy![]()
miałaś tylko te jedną stronę?Dzięki dziewczynywrzucam
Jeszcze tomiałaś tylko te jedną stronę?
Te tutaj są ok![]()
Na prawdę? Powiem szczerze, że 4% prawicowych plemników , a 96 nieprawidłowych trochę mnie przeraził tym bardziej, że mąż miał zapalenie jądra. Czy trzeba szukać dalej.Wszystko elegancko![]()
Na prawdę? Powiem szczerze, że 4% prawicowych plemników , a 96 nieprawidłowych trochę mnie przeraził tym bardziej, że mąż miał zapalenie jądra. Czy trzeba szukać dalej.
Oby nie prawicowychNa prawdę? Powiem szczerze, że 4% prawicowych plemników , a 96 nieprawidłowych trochę mnie przeraził tym bardziej, że mąż miał zapalenie jądra. Czy trzeba szukać dalej.
Oby nie prawicowych4% to minimalna ilość wg obecnych norm, wiec jest w widełkach. Mężczyzn z takim wynikiem ogólnie uznaje się za płodnych
![]()
Sama się zdziwiłamBosz jak mogłam się tak pomylić![]()