reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

My właśnie ze starym planowalismy do Barcelony w przyszłym tygodniu na kilka dni, miało być cieplutko, la rambla, tapasy, spacery brzegiem morza i to sławne odpuszczaine,były fajne ceny biletów, wybrany hotel na bookingu ale w tej sytuacji to wolę siedzieć w domu, żeby nie utknąć gdzieś daleko od domu...
Nie, spokojnie, nie utkniesz z tym że loty do polski z BCN były dzis na full obstawione (I pewnie teraz tak będzie) przez ludzi z anulowanych lotów do Kijowa. Jakieś dramaty były na lotnisku dzis. Ja teoretycznie lece do PL 11-16 marca i mam nadzieję że dane mi będzie lecieć i wrocic.

reklama
Do dupy to wszystko. Przestałam brać psychotropy jak zaczęliśmy się starać, czuje, że zaczyna mnie to wszystko znowu przerastać... :( Plemniki okej, owulacja była, odżywiam się zdrowo, biorę te wszystkie wspomagacze i nic. znowu nic... co jest nie tak ze mną.... :( Miałam wyjechać gdzieś w przyszłym tygodniu, żeby trochę się odciąć ale w tej sytuacji to wiadomo, że rezygnuję. Wysyp ciąż w tym - podobno 2 z zaskoczenia w mojej rodzinie i wśród koleżanek, no ja pierdziele............ :(

To jest właśnie najgorsze, jak wszystko jest ok, a dalej nic z tego nie wychodzi... Jak wiesz, że coś jest nie tak, to przynajmniej masz powód, że to się nie udaje, wiesz jak masz dalej działać i co leczyć. Ja się boję, ze jak wszystko się u mnie unormuje to nadal nic z tego nie wyjdzie. Pisałam wcześniej, że czuję, że to nie jest ten cykl i na bank tak będzie.
Nie rezygnuj jednak z fachowej pomocy, ja gdzieś tam zawsze wierzę, że w końcu się uda! I pamiętaj, nie jesteś sama, wiele kobiet ma taki problem, dlatego przesyłam przytulasy i duuuużo wsparcia ❤️❤️❤️ wszystkim nam się uda na pewno!
Dokładnie, to jest w tym wszystkim najgorsze, że niby wszystko ok, a i tak nie wychodzi i nadal nie wiesz czemu... :( Mi za pierwszym razem udało się dość szybko, ale z niepowodzeniem, później wiele miesięcy nic i też nie rozumiałam, że skoro ostatnio w miarę sprawnie poszło to czemu teraz tyle mcy nic... No i się w końcu udało, z tym że kolejne niepowodzenie, za każdym razem wada losowa, która często się zdarza na wczesnym etapie. I znów pytania, skoro się udało, to czemu dwa razy pod rząd nie udało się z tego samego powodu?? Niekończąca się historia... Ale cóż zrobić, zadawanie sobie takich pytań donikąd nie prowadzi, jedynie możemy się tu dzielić swoimi emocjami i tylko to chyba jest nam w stanie pomóc i ulżyć...

Cześć dziewczyny! Ale mi dzisiaj wywaliło temperaturę w górę! Takie wzrosty musi dawać tylko plemniczek w jajeczku 😝🤣
A u Was jak tam? Jak się czujecie? 😁

Załączniki

• bc8a896e-a5fe-4b1a-ab28-ab952428be87.jpg
    bc8a896e-a5fe-4b1a-ab28-ab952428be87.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 81
Siemka :) jakie są zioła sprawdzone na wywołanie krwawienia? Miałam mieć okres wczoraj, nadal się na niego nie zanosi, a chce to już mieć za sobą. Słyszałam, że dong quai by coś zdziałał, a akurat mam go w domu :D

reklama
Do góry