U
użytkowniczka 212
Gość
Przybliżycie o czym mowicie z tym bohaterstwem? Bo ja jak zwykle nic nie wiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
bo Ty jesteś stała w podejściu, a ja taka chorągiewka, więc ja sobie od razu zostawiam margines na zmianę zdaniaNo nie wiem, 4 bardzo wystarane i upragnione ciążę za mną, wszystkie stracone a ja dalej nie rozumiem![]()
no o tym filmie o Agacie Mróz tej siatkarce co to ją Olga Bołądź grała, że raka miała i w ciążę zaszła i czekała do porodu z leczeniem i umarłaPrzybliżycie o czym mowicie z tym bohaterstwem? Bo ja jak zwykle nic nie wiem
Przybliżycie o czym mowicie z tym bohaterstwem? Bo ja jak zwykle nic nie wiem
noo to, to!Mogę coś pojebac bo to było dawno ale ona miała białaczkę. I w chwilę później dowiedziała się że jest w ciąży. I odmówiła chemii ze względu na nią. Potem było za późno i zmarła
Mogę coś pojebac bo to było dawno ale ona miała białaczkę. I w chwilę później dowiedziała się że jest w ciąży. I odmówiła chemii ze względu na nią. Potem było za późno i zmarła
Znaczy ona chyba umarła przez komplikacje po przeszczepie, miała zakażenie, sepsę... ?Mogę coś pojebac bo to było dawno ale ona miała białaczkę. I w chwilę później dowiedziała się że jest w ciąży. I odmówiła chemii ze względu na nią. Potem było za późno i zmarła
no wlasnie na wikipedii jest napisane, że dlatego, a nie, że za późno się poddała chemiiZnaczy ona chyba umarła przez komplikacje po przeszczepie, miała zakażenie, sepsę... ?
Znaczy ona chyba umarła przez komplikacje po przeszczepie, miała zakażenie, sepsę... ?