reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 35+

Jestem tu całkiem nowa.
Chyba nie moge sie do was wpisać, bo nie jestem 35+. Mam 26 lat, nie mam jeszcze dzieci.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie!

reklama
Dzień dobry !

Przepraszam , że się nie odzywałam ale sama nie mogę uwierzyć w to co się stało. Jutro powtarzam betę i dopiero jak zobaczę pęcherzyk na usg to się uspokoję :)

Sylwia dopisać Cię do listy !

Powodzenia dla Was wszystkich!

Yesenia:) Tak myślałam, że nie chcesz pewnie zapeszyć. To powtarzaj betę i daj znać jak wynik:) Trzymamy moocno kciuki kochana:)

Dziewczyny właśnie pojawił się mój wynik SHBG.

Norma: 19,8 - 122 nmol/l
Mój wynik: 44,03

Znacie się coś na tym? Wiem, że w normie ale czy nie jest za niski przy staraniach?

Na AMH muszę czekać do przyszłego tygodnia.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Czlok,
niestety nie znam się na tym.. Ale jak w normie - to dobrze. A w jakim lab. robiłaś AMH? Ja pytałam w Medicover i tam nie robią. Daj znać jak będziesz miała wynik. Pozdrawiam cieplutko:)

Jestem tu całkiem nowa.
Chyba nie moge sie do was wpisać, bo nie jestem 35+. Mam 26 lat, nie mam jeszcze dzieci.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za was wszystkie!

My zawsze zapraszamy:) Jest też forum Staraczki 2017 - tam są młodzsze dziewczyny - jeśli wolisz:)
Cokolwiek wybierzesz - trzymamy mocno kciuki za Ciebie:)

Mikaduchna robiłam w laboratorium Synevo, tak mi lekarz polecił.

Dzięki Czalok, widzę, że Synevo jest we Wrocławiu i chyba robi właśnie badania dla Medicover - zadzwonię tam jutro i zapytam czy robią. A Yesenia nic się nie odzywa:) A ja siedzę jak na szpilkach - ciekawe jaki poziom bety wyszedł. Trzymajmy zatem kciuki:)

Yasenia napisała, że jutro powtarza betę, czy jest odpowiedni wzrost[emoji5]

A ok:) Ale i tak się już nie mogę doczekać - prawie jakbym na własną czekała:)
Czalok, a Ty kupiłaś już termometr? Będziesz mierzyła temp? Ja nigdy nie mierzyłam i jak to się mierzy? Od pierwszego dnia cyklu? Boję się, że dostanę na głowę jak jeszcze zacznę mierzyć:)

reklama
Do góry