reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 35+

reklama
No tak @ na 3.10, ale 12 dpo myślałam że chociaż cień będzie. Mi lekarz mówił ze jak 10 dpo test o czułości 10 nie wychodzi to raczej już nic z tego nie będzie. Wiadomo beta najpewniejsza. W związku ze biorę leki które muszę odstawic w ciąży kilkakrotnie robiłam betę w 10 dpo, ale bardzo nie lubię igieł stąd mój test. Brzuch i glowa mnie boli jak zawsze przed@.

Mikaduchna, nie kupiłam jeszcze termometru. Muszę poczytać jak się mierzy[emoji6]. Właśnie przyszedł wynik AMH... cała się trzęsłam sprawdzając...

Norma: 0,78 - 5,24
Prawidłowa płodność powyżej 1,2

Obniżona płodność 0,3 - 1,2

Niska płodność poniżej 0,3

Mój wynik: 2,57

Kamień z serca[emoji5]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Mikaduchna, nie kupiłam jeszcze termometru. Muszę poczytać jak się mierzy[emoji6]. Właśnie przyszedł wynik AMH... cała się trzęsłam sprawdzając...

Kamień z serca[emoji5]

Gratuluję. Także tylko dzialac:-D

Kamień z serca[emoji5]

Szybko ten wynik, miał być w przyszłym tygodniu. A gdzie robiłaś amh i ile kosztował.

Miało być do 5 dni roboczych. Myślalam, że będzie w przyszłym tygodniu bo robiłam w środę Dostałam smsa, że jest już wynik do sprawdzenia na moim koncie. Robiłam w Synevo. Koszt 180zł

Kamień z serca[emoji5]

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT

Gratulacje:) To bardzo dobra wiadomość:) Ja zrobię też w tym miesiącu:) Cieszę się razem z Tobą:)

No tak @ na 3.10, ale 12 dpo myślałam że chociaż cień będzie. Mi lekarz mówił ze jak 10 dpo test o czułości 10 nie wychodzi to raczej już nic z tego nie będzie. Wiadomo beta najpewniejsza. W związku ze biorę leki które muszę odstawic w ciąży kilkakrotnie robiłam betę w 10 dpo, ale bardzo nie lubię igieł stąd mój test. Brzuch i glowa mnie boli jak zawsze przed@.

Ja pamiętam, że przy drugim synku robiłam dzień przed @ i nic i dopiero po terminie mi wyszła blada kreska. Oczywiście nie chcę Cię nakręcać. Czas pokaże czy to ten szczęśliwy cykl czy nie. Na pewno nam się uda i w 2017 będziemy Mamusiami:)

reklama
Do góry