• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 35+

Gratulacje Kochana!!! Jak porod? Jak sie czujesz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byl szok bo termin byl na 13/4!, Ale dostalam boli i plamien poprzez lozysko przodujace I jej serduszko ktg bylo 190( dopuszczalne 180), wiec 14/3 o 15 cieli mnie szybko i uslyszalam jej krzyk;), potem inkubator 9 dni I domek ,foto moge wyslac na priv;), cc bol potem jak cholera sie trzeba chodzic i aktualnue JuZ jestem soba ,jeszxe autem plus myje okna i ogrod porzadki
Nicole ok tez ;), trzymam kciyki za was a ja ..... wlasnie zaczelam kolejne proby;)

reklama
14 marca uridzilam Nicole Joanna;)pierwsze dzuecko,w wieku jeszxze 36 lat [emoji7]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji5]

1usavcqgt1dml95x.png

Byl szok bo termin byl na 13/4!, Ale dostalam boli i plamien poprzez lozysko przodujace I jej serduszko ktg bylo 190( dopuszczalne 180), wiec 14/3 o 15 cieli mnie szybko i uslyszalam jej krzyk;), potem inkubator 9 dni I domek ,foto moge wyslac na priv;), cc bol potem jak cholera sie trzeba chodzic i aktualnue JuZ jestem soba ,jeszxe autem plus myje okna i ogrod porzadki
Nicole ok tez ;), trzymam kciyki za was a ja ..... wlasnie zaczelam kolejne proby;)

Te Nikole chyba wszystkie takie niecierpliwe [emoji6] Moja miała urodzić się 3.07 a ostatniego maja już była z nami[emoji7] Na szczęście wszystko było ok, nawet w inkubatorze nie była. Jednak dla mnie stres ogromny.

1usavcqgt1dml95x.png

Te Nikole chyba wszystkie takie niecierpliwe [emoji6] Moja miała urodzić się 3.07 a ostatniego maja już była z nami[emoji7] Na szczęście wszystko było ok, nawet w inkubatorze nie była. Jednak dla mnie stres ogromny.

1usavcqgt1dml95x.png

Mowisz ze to tak cake zycie Teraz bedzue ??!!;), 8 miesieczny wczesniaczek nie bylo innej mozliwosci pidgrzac ja I sprawdzac czy sama oddycha no Ale disc szybko 9 dni i dom a je cycuszka jak najeta

Mowisz ze to tak cake zycie Teraz bedzue ??!!;), 8 miesieczny wczesniaczek nie bylo innej mozliwosci pidgrzac ja I sprawdzac czy sama oddycha no Ale disc szybko 9 dni i dom a je cycuszka jak najeta

To super że ładnie ssie. U nas był z tym problem, nie chciała jesc. Trzeba było ja budzić. Dlatego bardzo szybko przeszliśmy na butelkę. A teraz... prawie 10 lat. Nigdy nie odczulismy wczesniactwa. Tylko chodzić zaczęła gdy miała 15 miesięcy. No i straszna z niej panikara i histeryczka. Ale to ponoć przeze mnie ze cala ciążę taka niespokojna bylam[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

To super że ładnie ssie. U nas był z tym problem, nie chciała jesc. Trzeba było ja budzić. Dlatego bardzo szybko przeszliśmy na butelkę. A teraz... prawie 10 lat. Nigdy nie odczulismy wczesniactwa. Tylko chodzić zaczęła gdy miała 15 miesięcy. No i straszna z niej panikara i histeryczka. Ale to ponoć przeze mnie ze cala ciążę taka niespokojna bylam[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

A to niby powod wczesniactwa ze zaczela chodzic w wieku 15 mscy ? Bo kurcze moja musi byc zaradna .... ma di nauki trzy jezyki bo moj pl ,ojca wloski i zyjemy w Uk wiec ang ,mam nAdZ ze nue bedzue klopotow
Ssie cyca od poczatku czyli od 8 msca jak poznala swiat;)

A to niby powod wczesniactwa ze zaczela chodzic w wieku 15 mscy ? Bo kurcze moja musi byc zaradna .... ma di nauki trzy jezyki bo moj pl ,ojca wloski i zyjemy w Uk wiec ang ,mam nAdZ ze nue bedzue klopotow

Mój synek urodził się w 32 tc i dawał radę od początku. Nie miał żadnych powikłań po przedwczesnym porodzie. Wszystko ogarniał w terminach [emoji6]
Mała Nicole też da radę [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Nie wiem czy to był powód. Ale później zaczęła chodzić. Za to intelektualnie super. Zanim zaczęła chodzić mówiła. Teraz uzdolniona plastycznie, muzycznie i językowo, ale i matma super jej idzie. Także nie ma co się martwić, na pewno ogarnie te 3 jezyki[emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Szok 32 ? Pewnie pezezylas stres!!!

Maskara była! Zwłaszcza, że zabrali mi go o przez prawie 10h nikt mi nic nie powiedział. A wcześniej dostałam info, że może nie przeżyć porodu. Trauma na całego. Na szczęście szybciutko doszliśmy do siebie! Daj znać jak tam u Was się sytuacja rozwija [emoji5]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry