reklama

Staraczki forever!

reklama
Kot, to powinnaś tym bardziej mieć więcej do powiedzenia....ws łóżka ma się rozumieć :-p Doświadczenie robi swoje ;-)
Jak Twoje młode dzisiaj?

Monia
, to z moim łapkę mogą przybić, bo mój też niepocieszony :eek: :-D

Dziecię moje zasnęło...pora na entą kawę :rolleyes:

Ostatnia edycja:
EWE...kuot wcześnie zaczął, to wcześnie skończy hehehehehehehehe :-p

szczerze...? jestem taka zmęczona psychicznie i nie mam jak o siebie zadbać, bo 24/7 wisi na mnie Ola..
Żeby myśleć o łóżku muszę wyglądać, wyjść gdzieś, napić się winka itp. :) Generalnie - zapomnieć na chwilę o byciu mamą :)

ale mój jeszcze dodał że to podejrzane że testa ostatnio robiłam:eek::eek::eek:
a wczoraj to juz sie wybitnie obraził bo jak zaczął już to Młoda sie obudziła i z łóżka nie mogłam wstać :-D:-D

Kot, to nie możesz chłopa na dzień zatrudnić, byś mogła wyjść, wyglądać i napić się tego winka? Niekoniecznie chłopa....babcia?dziadek?ciocia?wujek?sąsiad?:-p
Nie przesadzaj! Kończyć w tym wieku???!!! Tak nie można!!! Ja co najmniej do 65, później się zobaczy :-D

Monia,
znaczy, że liczy na II? ;-)

Na szczęście mój pan jest ogierem tylko na terenie zawodowym i wymówek mi nie robi:-p A jak sobie trzymał film na kompie ku pokrzepieniu serca, tom mało nie wykipiała i piorunami zaczęłam miotać, bo ja mocno nietolerancyjna nawet na tym polu :dry:
Zresztą my już swoje swego czasu przerobiliśmy, no ile można? :eek:

reklama
EWE pan mój pracuje w Wawie i przyjeżdża tylko w weekendy, a wtedy staramy się spędzać czas razem ;) Poza tym, to są jedyne dwa dni, kiedy mogę porządniej posprzątać, poprać, no i zwykle ktoś wpada itp. itd.
Nie mam w zwyczaju sobie wychodzić sama, czasem z synem do kina wyskoczymy, albo do sklepu, albo wszyscy jedziemy sobie gdzieś zjeść :)

Ciotek, wujków nie ma, braci, sióstr też. Mama pracuje. Tata się nie nadaje do opieki hehe

A w ogóle wolę sobie poczytać wieczorem książkę, albo film z moimi chłopakami obejrzeć, niż pocić się w łóżku :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry