reklama

Staraczki forever!

Koniecznie muszę ów wynalazek spróbować...jako, że ja zwolennik mułu, to będzie niezłe doświadczenie :-p

Monia
, Twój zięć narysował dziś "dziewczynkę" (czyt.kilka bohomazów)....pytam go, kto to jest? Patrzy na mnie i mówi: "IKI". Pytam "Wiki"?....słyszę "taaa". Bo wiesz, ja mu wciąż do snu powtarzam jak jego narzeczona ma na imię :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Hej! Jestem na chwilkę. Tak mi się ciągle spać chce, nie mam adrenaliny do żadnego działania tu u mamy - ehhh nie będę marudzić...W każdym razie końca remontu w tym tygodniu na pewno nie będzie....:-(

Paulinko przepiękne zdjęcia! Uwielbiam takie IKEOWSKIE pokoiki :-) I już Ci więcej nie doradzam co na prezent dla dzieci, bo przy tylu zabawkach to faktycznie nie ma lekko :-p Ale moje dzieciaki też mają wszystkiego za dużo....:-p

Ostatnia edycja:
ufff interneta mi zabrali...teraz dopiero mąż naprawił, ale chociaż w międzyczasie w bibliotece byliśmy i Danio sobie książkę do czytania wypożyczył;)))
przy okazji miał krwotok z noska i biegiem do domu lecieliśmy...
Maja za to marudziła dziś okrutnie i pokazywała ciągle na główkę, chyba ją bolała, bo nie dość że przeziębiona to jeszcze ślini się i ząbkuje...

Paulina super pokoik :) i jaki duzy !! zabawek rzeczywiscie sporo , ale w koncu to 2 dzieci nie ? ;)))
obiadek pycha , znowu smaka mi narobilyscie hehe tym razem ty na placki :)

Kotek uglaskaj Togo !! jak Ola ??

Monika jakos przebrnelam , prawie przez to pakowanie , z dzieckiem sama to ciezko bylo i do tego masa innych rzeczy w miedzyczasie :/

no i padam doslownie po dzisiejszym dniu .. maly latal na szczezcie sam i dal wszystko porobic , chyba czuje nasze podniecenie , bo caly dzien robil brum brum hehe
plery mnie tak bola , ze szok :/

wpadlam jeszcze pozegnac sie z wami !! mam nadzieje , ze uda sie czasami zajrzec do was :) bo bede tesknic :(

buziaki dla was wszystkich , duzo zdrowka i udanego czasu przed swiatecznego :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry