reklama

Staraczki forever!

Z domowych to u mnie kurczak się piecze i kompocik z jabłek gotuje :)

A moje dziecko takie wykończone, że pierwszy raz w życiu chyba pospało do 8 :)) Szkoda, że ja od 6 już nie mogłam przez stękanie Oli, bo bym się za wszystkie czasy naspała!

reklama
uff a moje dziecko właśnie zasnęło....tylko że godzinę walczyła żeby zasnąć...ach ten katar!!!

ale tu cisza na forum, dziecko mi szybko pospało, zjedliśmy obiadek, poszliśmy na pocztę spacerkiem z sankami, jeszcze małżowi prezent kupiłam na gwiazdkę, z dziećmi na sankach oczywiście kupa ciągania i zabawy w śniegu....

babeczki gdzie jesteście???Lil. Kout, Mama, Monia, Ewcia, Ewelinka????a Pok to wieki już nie widziałam.....halo??? gdzie wy wszystkie???

Ostatnia edycja:
Ola śpi. Wykończyło ją choróbsko jednak..
A ja kupiłam trzy pary kapcioszków - te z kożuszkiem plus jedne befado flexi do sukieneczek (21) i jedne do spodni i grubszych skarpetek (22), sukieneczkę na święta i parę innych ciuszków na allegro plus ogrodniczki i skarpetki w smyku:) Dziecko mam w pełni ubrane na kolejne parę m-cy :)))) Ale żem się umordowała przez parę dni szukania ;) bo nie lubię przepłacać, a nie ma jak po wyprzedażach latać :(((
Następnym razem skorzystam z wyszukiwarki typu paulina.pro :-p Niezawodna! Szybka! Skuteczna! :rofl2:

haha Kout;))) chyba jakąś firmę założę do wyszukiwania;))) a pokaż sukieneczkę;))))

a poza tym jak paulina.pro sobie wbije do głowy że musi coś znaleźć to nie ma przebacz;)) pod kamieniem, ale znajdzie;))
wczoraj namierzyłam w końcu folię do wózka, ale nie miałam do tej pory okazji jej zamówić;))

aaaa właśnie z befado mają fajne papcie i zdrowe dla stópek, a niektóre jak buciki wyglądają nie jak papcie, wczoraj na allegro mi się rzuciło

i podziwiam Olę bo moja zołza papci nie chce nosić, czasem każe sobie baleriny clarks założyć jako papcie;))

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Ja mam w domu wielkie połacie zimnej podłogi i kafli. Bez paputków ni da rady :sorry:
Cieszę się, że chociaż u mojej mamy jak jesteśmy, to Ola może w skarpetkach biegać.. :))

Kilogram kawy ziarnistej do ekspresu też kupiłam przez allegro! Dziś przyszła :D Duuużo taniej.

Ostatnia edycja:
Kout boska sukienka!!! uwielbiam sztruksowe spodnie i sukienki dla dzieci!!!;))) są zawsze bardziej miękkie niż jeans a takie sukieneczki są urocze;))) podejrzewam że Oli będzie ślicznie w tej sukienusi i kolorze;))) a dziadki fajną pamiątkę w postaci zdjęcia z wnusią;)))

Dzień dobry!

Pozdrowienia od Poczka!!! Napisałam jej, że czekamy na nią i myślę, że się po świętach odezwie :-)

A ja jutro wracam do domu w końcu! Bo tutaj to już takie lenistwo mnie ogarnęło, że nawet na BB mi się nie chce pisać....Tak dalej być nie może!

Kocurku
śliczna sukienka! A co jest Oleńce???

Paulinko a Wy już zdrowi???

Koło mojej mamy jest szkoła dwujęzyczna dla dzieci z oddziałami przedszkolnymi. Super sprawa...jaka szkoda, że nie stać mnie na to...Jak mi się podobało jak Pani dziś wołała do dzieci EVERYBODY ZBIÓRKA!!!! No a drugi wychowawca Szkot i tylko po angielsku mówi. Chciałabym aby moje dzieci miały tyle kontaktu z językiem....

A jak ja bym chciała mieć kontakt z niemieckim....Pewnie łatwiej byłoby mi znaleźć pracę wtedy...jeju jeju co robić :eek:

Lil niet, my dalej smarkaci i opluci;))) Daniel ma dziś ostatni dzień antybiotyk, Maja smarcze ale to zęby, tylko że ja wyjść dzisiaj musiałam bo osiwieję z nimi sama w domu;)), no i na pocztę trza było iść i po coś dla małża;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry