• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Kuotek, dobrze, że Olcia usiedzi w łóżku:-)

Ewelinka, ja kiedyś próbowałam na bratowej:-D:-D miałam jej tylko podciąć końcówki:-D yhy... z włosów za łopatki zrobiły się przed ramiona i do tego jeszcze musiała iść do fryzjera wyrównać:-D także doświadczeniem sprzed ładnych paru lat wolałam nie ryzykować ze swoim dzieciem, bo wiesz bratowa, to bratowa:-D

reklama
EWA to jej usiedzenie zakrawa na cud :-p Oglądamy UKI, Pingu, Puchatka i gotujemy kamyczki, gumy w drażetkach i nakrętki, bo owocki plastikowe są u babci :-)

EWE to ja się pochwalę, że od dwóch lat sama syna strzygę, on do fryzjera ani rusz, a ma już dużo lat :-D

Kot, a ile ma Oleńka?
No to szacun!!
Mój P zakupił maszynkę do włosów i stwierdził, że sam młodego będzie strzyc, jednak, jak przyszło co do czego, to ręce mu zaczęły drżeć i stwierdził, że nie da rady :-D Jeszcze nie teraz, musi dojrzeć do tej decyzji :-p

Milka....niebo w gębie :-D

Kot, to ja właśnie taką chciałam Miłkowi zrobić, ale jakoś mi nie poszło :zawstydzona/y::-D
Ma 14,5m i chce oglądać bajki???? To tylko moje dziecko takie dziwadło pod tym względem? :zawstydzona/y:

Nie wiedziałam, że czekolada zagryzana bananem, tak smakuje wybornie :-)

Ostatnia edycja:
Kuotek, wow!!! To może i ja wpadnę na ścięcie:-D;-)

Ewelinka, nie mogę się nadziwić z tą czekoladą:-D

Uki, moje Małe jak tylko zobaczy, że leci, to ma uśmiech od ucha do ucha:-D Jedyna bajka, którą obejrzy od początku do końca:tak: bo Ra Ra czy Kochane zwierzaki, to tylko piosenka hihi

Bajki bardzo uważnie ogląda od dawna:)) Jestem zdania, że odpowiednio dobrane bajki wpływają stymulująco na rozwój dziecka:) Ogląda po polsku i po angielsku, jestem pewna, że nauczy się sporo z samego kontekstu.

Ra Ra ogląda ze mną na kolanach, kotkę Pusię, Marta mówi i wiele innych.

Tu jest duuużo Uki, jakbyś chciała dziecko uszczęśliwić http://www.youtube.com/watch?v=r4-m1xH4m6c

Ostatnia edycja:
Ewcia, ale czemu?

Kot
, szkoda tylko, że dla oczu nie są już takie zdrowe i dla rozwoju wzroku...gałka jest praktycznie nieruchoma...kiedyś ktoś powiedział mądrze: "włącz telewizor, wyłączysz dziecko" - coś w tym jest, bo jak czasem patrzę na dzieci znajomych przed tv, to jakby ich w ogóle nie było.
Nie to, że jestem przeciwniczką...wszystko, ale w granicach rozsądku. Jak dziecko obejrzy 15-minutową bajkę + aktywny udział dorosłego, czyli tłumaczenie, co w tej bajce itp., to jest ok. Problem pojawia się wtedy, kiedy rodzic włącza tv dla świętego spokoju, a dzieć jak sroka w gnat patrzy przez cały dzień...tego nie ogarniam...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry