• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ewcia, to jest wręcz celebrowanie :-D

Kot,
moje dziecko nie usiedzi na zadzie 2 sekund, więc o bajce nie ma mowy...za to bierze książki i każe czytać, czytać i czytać...migdaląc się przy tym :-D I radyjko grać musi...nieważne, czy wiadomości, czy muzyczka....tańczy sobie przy wszystkim i bije przy tym brawo, bo przeciez to takie cudne występy są :-)

Kuotek, wczoraj, to znalazłam, ale dziękuję
siedział mi na kolanach i oglądał, ale po 15 minutach stwierdziłam dość:tak:

Martę i Pusie chwilowo na nie rzuci okiem:tak:

Ewelinka, też nie jestem za tym, aby dzieć całymi dniami przed tv:tak:
a piosenek, to mam czasami po dziurki w nosie hehe, non stop, jak tylko wyłączę, mały pokazuje palcem na wieże i zaczyna się kręcić, ze mam włączyć!
wsio w granicach rozsądku:-)
a czekolada? Nie wiem, jestem po prostu inna hehe

Mojego małego zainteresował tor, który dostał na Mikołaja :-) i potrafi już przez chwilę się tym zająć :-)

Ostatnia edycja:
Ewcia, no właśnie....młode moje na szczęście do wieży nie sięga, ale skutecznie pokazuje paluszkiem i nie ma zmiłuj się. Ma grać i już :-D Do tego gitarę sobie przyniesie i przedstawienie pierwsza klasa :-)
Jaki tor? Możesz jakiegoś linka podesłać? Bo właśnie oprócz bramki, która mu kupiliśmy pod choinkę, to chciałabym mu zakupić właśnie taki tor...tylko tyle tego jest....ciężko wybrać, a tu jednak sprawdzone prze testera Mikosia :-D
Mojemu młodemu czas pochłaniają klocki - wszelkiego rodzaju - ale i też taka wbijanka, co to kulki musi młotkiem grającym potraktować. Reszta zabawek jest beeee.
I nie Ty jesteś inna, a Twój smak :-p

Gdyby nie bajki, to Ola by wyczyniała wariacje i destrukcje caaały dzień, aż byśmy obie zwariowały :/ A tak może odpocząć, uspokoić się u mnie na kolanach :) Sama też nie ogląda, no chyba że rano, gdy pije mleczko z butli w łóżeczku, a ja szybciochem się myję i maluję ;)

Kot, wytrzymałabyś....ja jeszcze wytrzymuję, jak w domu jestem ;-)
A jak jestem w pracy, to moja mama też daje radę....choć czasem się zastanawiam, jakim cudem?

Uciekam do obowiązków....

Ostatnia edycja:
Ewelinka, ten tor co był w biedronce z wadera- policja:tak:
a wbijanka;-) tak, tak choruję na to:sorry2: mały lubi młotki itp. to myślę, że zda egzamin:tak:
klocki owszem jeśli z Nim układamy :-) On buduje swoje, a nasze rozwala hehe

Kuotek, dałabyś radę:-)

no nic Kochane, ja się zbiera, bo samo się nie zrobi;-)
później jeszcze może zajrzę:tak:

Zostanę przy naszych bajkach ;))) Książki i magazyny też się wszędzie walają i Ola ze mną "czyta" co popadnie, więc o uzależnienie od tv się nie martwię. To obraz i rzeczywistość odbierana zmysłem wzroku też obraz, tylko wolniejszy i mniej kolorowy ;) A wpływ na rozwój rozumienia mowy bezcenny. Podkreślam, że nie należę do gadatliwych, a siedzę z dzieckiem sama. Mój Kamil też wypowiada jakieś 10 zdań dziennie hehe

Ewcia, aaaaaaaaaaaaa....było brać kurka...się waha i nie wzięła...żałuje...:zawstydzona/y:

Kot, spoko...Twój wybór :-)

Teraz idę....czas wziąć się za robotę, a nie siedzieć doopą przy kompie i się jeszcze obżerać...:-D
Miłego dnia!

reklama
Bo ja wiem, czy to taki wybór...... :sorry2:
Patrzę na to z wielu stron. Obserwowałam dzieci i młodzież bardzo uważnie.. są szybkie, bystre, multitaskingowe i multimedialne, same z siebie takie się nie stają, a niedopasowanym społecznie jest trochę zawsze trudniej. Świata nie zmienię, szkoły dla amishów nie znajdę, więc... nie załamuję rąk z powodu bajek i komputera. E-podręczniki są już w wersji beta testowane przez MEN. Książki też odchodzą.... to smutne. Cóż poradzić? Dostosować się, ale nie stracić czegoś po drodze :)...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry