• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

ech szkoda,że nie zdążyłam na te bieżniki,są cudne;)) mam tylko taki mały czerwony,filcowy z saniami mikołaja na ławie, bo ława się lepiej prezentuje jak coś na niej leży;))) ława chwilowo dosztukowana zanim się czegoś 'dorobimy'

Oleńka super wczoraj zasnęła w chodziku, Maja spała 2h a już marudzi, kręgosłup mi zaraz pęknie od noszenia jej.....i wyczuwam gorączkę w pobliżu....

i tak sobie myślę, że wezmę przykład z koleżanki i na najbliższy tydzień przykuję się z dziećmi w domu, niech się wygrzeją, do zakupów zaprzęgniemy tatę (bo z tesco za długo mi będą wieźli;)) a jak będę coś sama musiała to po 16 jak tata wróci......

reklama
ja ten bieżnik w kąciku rupieciowym zdobyłam :))))) za kilka złotych! plus taki fioletowy, cudny

chodzik nareszcie w użyciu jest, zwykle go pchała, ale teraz chora i nóżki chyba bolą, wczoraj nie maiła już siły biegać

tak jak przypuszczałam, drobinka wypiła mleczko i padła :sorry2:

Może Maja też się zdrzemnie?

Jeju jak to niezwykle wspaniale jest, gdy dziecko śpi w dzień..... szkoda tylko, że śpi, bo chore :(

powinnam chyba zacząć obiad robić, bo prawie cały czas z małą spędziłam, tylko kuchnia doprowadzona do ładu została

Ostatnia edycja:
MAja się już nie da położyć, pomarudzi jeszcze chwilę, pobawimy się, zrobi się nagle 18, kolacja a po 19 powinna już spać...

yyyyyyyyyy fioletowy??? tylko nie mów że TEN GLÄNTA Bieżnik - IKEA
bo polowałam na niego w ikea ale nie było żadnych oprócz tych w słoje drzewa.....strasznie mnie to rozczarowało, w sumie z tej serii żadnego nie było....

muszę jutro męża nasłać na kącik rupieciowy w ikea;))) jedzie na uczelnię a ikea ma po drodze;)))

a może Oleńce zostanie trochę z tego spania????? grunt,że śpi, to najlepsze lekarstwo!

Lilu a Ty już u siebie czy jeszcze niet????

Kout nie gadam z Tobą, Ty to masz szczęście, te bieżniki w ogóle nie są dostępne w poznaniu, lepiej powiedz kiedy będziesz się do ikea wybierać to Ci zlecę zakup dla mnie;PPPP bo we Wro dostępne;PPPP żartuję oczywiście;)))

i nie poznaję koleżanki, sukienki????;PPPP ale na serio to cudna jest!!! i ten kotek z myszką;)) żałuję że nie ma wyżej rozmiaru niż 86 bo kurka na 86 to mamy z 8 sukienek.....bez komentarza;))) większość podostawane w prezentach;))) a na 92 to mamy 1 sztukę dopiero, idę smyka przejrzeć co mają na 92;)))

dzieci próbują usnąć, Maja ma prawie 38 st., więc zobaczymy jaka nocka będzie 'cudowna', a kaszel się biedaczce rozbujał....

ojeju....
może to niegłupi pomysł, żeby posiedzieć z dzieciakami w domu trochę...

Zakupiłabym dla Ciebie, tylko tak się składa, że byłam dopiero 3 razy w IKEA od kiedy Ola się urodziła, ostatni raz ponad miesiąc temu i na razie mi się nie zanosi :sorry2:

no pomysł też mi się wydaje nie głupi, warto spróbować, właśnie tworzę listę rzeczy do ogarnięcia zakupowo bym nie musiała się nigdzie ruszać...

tylko żartowałam z tymi zakupami;PPP wiem jak ciężko iść na zakupy do ikea z dzieckiem....z Danielem łatwiej bo on się rwie zaraz do smalandi, a Maja wyrabia może 5 min. w wózku??? a potem ją ganiaj po wszystkich działach;)))

oki, maluchy śpią, nie chce mi się dzisiaj sprzątać, jutro też jest dzień;)))

aaaa smyk;)) te są fajne;))

Cool Club, Sukienka bez rękawów, rozmiar 98 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Cool Club, Sukienka z krótkim rękawem, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Cool Club, Sukienka z krótkim rękawem, rozmiar 98 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

ja przepraszam, ale znowu koopa... :/

Bilon dziś zwiał przy okazji listonosza i otwartej furtki. Teraz widzę, że ledwo chodzi i skarży się biedak. Nowy kłopot:( Ale to już pan się zajmie jak jutro przyjedzie..

Sukieneczki stworzone dla Majeczki ;)))

u nas dziś koop sztuk 3 były...wystarczająca ilość do odparzenia pupy....

uuu biedny Bilon, a co mu się stało dokładniej???

uwielbiam takie sukieneczki, są mało problemowe;)))

a teraz odkładam lapka i oglądamy z mężem eragorna;))

Ostatnia edycja:
reklama
Zasnęła.... nie wierzę... może uda mi się z synem jakiś film obejrzeć, ciekawe co ma nowego :)

Bilonowi nie wiadomo co dokładnie, po prostu ciężko i ostrożnie stąpa, może łapę tylną zwichnął, albo sobie coś nadwyrężył? Zobaczymy rano...

Dobranoc :))

eee... kręci się już, wie że chcę ją samą w pokoju zostawić :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry