reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Paula super!!! Jacy piękni mali pomocnicy:))
Mi Wiki próbowała zjeść ciasto do ciasteczek, potem rozdeptała ciasteczka na blasze (robiłam na podłodze żeby lepiej widziała), potem wrzucała na blachę kulki z ciasta:))
Co to jest to zielone cos w czym Maja maluje?????? I gdzie kupiłaś bo ja też chcę!!!!!!!!

Ide do domu:) Pa pa pa

reklama
Dobry!

MONI i PAULINA zdjęcia świetne! :-):-):-)
Weekendy pracowite widzę :tak: Je też mam pełne ręce roboty. Zakupy robiłam. Sprzątałam. Dzisiaj nawet z rozpędu mamie zrobiłam trochę zakupów i przystroiłam świątecznie pokój :)) Cały czas mówi, że jestem taka nierodzinna :-p
Od jutra mam rozpiskę na ciasta, jedno dziennie (albo wszystkie naraz..:eek:)
Myślicie, że chłopu powinnam chociaż mycie okien i kupienie choinki zostawić? :confused:

A poza tym byłam w bibliotece :)))))))))))

A Ola niby prawie zdrowa, tylko w nocy trochę kaszle i nadal jest osłabiona, bo w dzień potrafi mi spać UWAGA UWAGA do 3.5h!
Udało mi się ją zarejestrować na jutro na 9 do lekarza.

Aaaa ASIONKU witaj z kraju! :-D A może pościelisz Natulkowi na ten materac jeszcze miękki kocyk pod prześcieradło? Miłej pracy przy wypiekach!

EWCIA a jak u Ciebie świąteczne przygotowania? :)))

A u pozostałych???? Buziaki! :* :* :*

Ostatnia edycja:
Monia będę znów monotematyczna....kupiłam taki fartuch w ikea;))) tu masz;)))

MÅLA Fartuch z długimi rękawami - IKEA

jak chcesz to pewnie w styczniu będę w poznaniu to ci zakupię i wyślę????
fartuch super, starczy na długo bo ja Mai rękawki podwijałam, z tyłu na szyjce zapinany na rzepka

a Maja to mi wyjadała ciasto na pierniczki, musieliśmy jej znaleźć inne zajęcie....

Kout a niech chłop się przy oknach wykaże, a choinkę to jak najbardziej powinien przytargać;)))

No to postanowione! Jak wróci wreszcie, to niechaj się wykaże! :-p

A już chciałam przed szereg wyskakiwać, że ten fartuszek z IKEA na bank! A na Mai wygląda jak taka elfia tuniczka, ślicznie!

Kout i byś zgadła;)) a Maja po malowaniu nie chciała go ściągnąć, tak w ogóle pierwszy raz dostała farbki do ręki i pędzelek, nawet dobrze jej szło, tylko na koniec malowała już tylko wodą;))

niom, a ja mojego szanownego do gruntownego sprzątania łazienki zaganiam...od soboty...ale ja tego nie zrobię i tak odwaliłam najgorszą robotę.....dziś mu nie podaruję!! a choinkę szanowny sam w sobotę przytargał;)))

Twój się nawet trochu już wykazał, solidny kawał drzewa przytachał hehe :-p

A ja sobie życzę choinkę, którą potem wkopiemy, srebrny świerk, nie musi być duży, ale MA BYĆ! :tak:

Co do okien, to miesiąc temu słyszałam dobrowolną deklarację i tego się będę trzymać!

Ostatnia edycja:
Niom, latami miałam wielkie cięte drzewo, które SAMA zdobywałam hehe (z braku faceta) A potem ubaw po pachy był zawsze jak ją w marcu po schodach ciągnęłam do śmietnika. Cztery piętra z szufelką i szczotką do ogarnięcia :-D:-D

Ale za to takie drzewo pięknie pachnie.... :))))

Ostatnia edycja:
Witam,

Paulina,
suuuper zdjęcia:tak:

Kuotek, no pewnie, niech chłop się wykaże przy oknach:tak:

a u mnie przygotowania pomalutku:tak:
Mieszkanko już ogarnięte, fakt został mi tylko pokój i okna w nim+ okno na balkonie, bo mamy zabudowany, ale to K. zrobił, bo mnie coś połamało, a do tego @... Jedyne co w pokoju, to szafkę ze szkłem posprzątałam:tak:
no i już mam zrobiony bigosik, uszka i zakwas na barszczyk już jutro powinien być dobry:-) a reszta kiedy? Nie wiem:eek:
Dziś byłam na rozmowie w spr. pracy, do czwartku mają dać znać... i jeszcze się wściekłam, bo byłam w tesco i był tam szczeniaczek uczniaczek za 90 zł, myślałam, że popsuty,a później jak już byłam, w innym sklepie okazało się, że one tak grają na bateriach testowych:-( miałam za daleko, żeby się wrócić, także jestem zła, ojj.... mega zła, bo moje małe jeszcze nie ma prezentu na gwiazdkę, a tego szczeniaczka to nie przeboleję:no:

a my będziemy mieć sztuczne drzewko:-( ale za rok zaczynamy z prawdziwymi drzewkami:tak:

aaaa i przekazuję pozdrowienia od Ewelinki. Bidulkę dopadło choróbsko...

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia to trzymam kciuki za pracę &&&&&&&&&&&&&&&

i pozdrów Ewelinkę, niech wydobrzeje!!!

a ten szczeniaczek=uczniaczek...to ja sama nie wiem czy aż taki fajny, albo moje dzieci nie lubią takich zabawek??? szczerze, to wolałabym teraz kupić coś innego niż tego pieska....

Do góry