reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinka, mój Mały ma pszczółkę Tosię i jest nią zainteresowany:tak: tylko Tosia coś się popsuła i na kółeczku dwóch czynności nie mówi... fak czasami ją rzuci w kąt i lezy z 2 tygodnie, a potem znów wpatrzony w nią:tak: a o piesku myślałam, bo
raz mówi cały alfabet z tego co słyszałam
dwa, mówi też po angielsku
trzy połowa ceny
cztery, Mikołaj ubóstwia pieski

no, ale nic może znajdę coś innego:tak: jest tyle tego, że jest w czym wybierać...

kto tam? Pysia!!!! Koooopę lat:-) witaj, jak tam Twój Synek?

Paulina, a powiedz mi, to mi się zdawało czy ten piesek tak trochę niewyraźnie mówi? Czy to przez te baterie testowe?

Ostatnia edycja:
dobry wieczór:)

Komu kakao? Zasiadam do roboty...

Paula oczywiście że chcę! Zastanawiałam się jak zorganizować malowanie farbami z małymi stratami w ubraniach:))

Kotek daj koniecznie znać jak po lekarzu:)) I fajnieby było jakby Oleńce spanie zostało:))

Ewcia &&&&&&&&&&&&&& za pracę:) szkoda z pieskiem... ale moze jeszcze coś znajdziesz...

A mi dziś dziecko oświadczyło że sobie bobasa życzy w domu! Oglądałyśmy filmiki z nią jak mała była:) I swtierdziłą ze "bobas tu tu" a jak dałam lalkowego bobasa to wyrzuciła i pokazała tego na filmie, na moje pytanie skąd mamy wziąć takiego bobasa powidziała że "pupić" i poszła po kluczyki do samochodu żeby koniecznie jechać kupić bobasa. I dopiero jak powiedziałam że jest noc i bobasów nie sprzedają, i jak zadzwoniła do babci się poskarżyć to odpuściła:))

Idę pracować:)

Ewcia, paulina witajcie :)))
Oj nie było mnie tu trochę :szok:
Ewcia
, dziękuję dobrze. Chodzi, rozrabia, wszędzie go pełno, dosłownie wszędzie, a jak Twój Skarbek? :)

Monia to jak będę w styczniu się wybierać do ikea to się dogadamy;))) fartuch fajny bo dosyć długi z przodu, taki gumowaty nie ma szans na zalanie wodą;)))

niom Pysia, nie było Cię,że ho ho;)) a pokażesz jak śliczności Twój urósł???

reklama
Do góry