reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
My po szczepieniu :) Dziecko mi waży 10kg i mierzy 78cm. Niewiele jak na 15 m-cy :)

Hmm... PAULI ni ma neta, to rozumiemy, LILI ma swoje powody i to rozumiemy, ale reszty nie zrozumiemy :dry:
:-p

Dobra, jeszcze MONI jak najbardziej rozumiemy :sorry2:

Ostatnia edycja:
no ja tez mam wytlumaczenie :/ od rana jakis koszmar ...
S walczy z szefem , jest ostro , bardzo ostro nie wiem co bedzie dalej ? ..

i najgorsze , oparzyl malego :( poszedl z nim do kuchni jak gotowal i kurka maly oparzyl sobie paluszka :( mozecie sobie wyobrazic ten placz przez kilka godzin :( byl lekarz , na szczescie nie jest poiwazne , a maly juz wrocil do siebie ... babel jest , ale juz nie placze tak okropnie i chyba nie boli ?
dobrze , ze nie zamordowalam S za bezmyslnosc !!

takze ja padam i dosc mam atrakcji na dzisiaj :/

tadam!!!! internet mi oddali;)))

idę poczytać;)

ajaj Asionku ucałuj Nata, bidulek kochany!! a na tatę się tak nie złoszczaj, powinien bardziej uważać, to wiadomo, ale z doświadczenia wiem,że dzieci trudno dopilnować, nawet jeśli się człowiek mocno stara i na głowie staje, ja jestem przewrażliwiona i jak gotuję to prawie wyrzucam dzieci z kuchni ale jest jeszcze pełno innych sposobów na oparzenie, nie wiesz kiedy, gdzie co i jak...

Monia dużo sił, ale o co chodzi z tą krową?????

Kout a to że jesteś raz kiedyś w centrum uwagi to nic strasznego;PPPP
ja się podpisuję rękoma i nogami pod tym co Lil pisała wczoraj i dziś;))

Kout a pamiętasz jak niedawno pokazywałaś mi fajne magnesy na lodówkę??? to patrz;))zamówiłam na allegro, u jednego fajnego sprzedającego, mogę szczerze polecić, super jakość i ekspresem;)) a tak wyglądała moja lodówka przez chwilę;)) (prezenty dla babć i dziadków na za niedługo;))
Zobacz załącznik 528965

a u nas spadł poza tym śnieg i byliśmy chwilę na ślizgaczu się pobawić, mamy takie małe pagórki obok placu zabaw i dzieci miały ubaw ze zjeżdżania, ja trochę mniej, bo w kozakach na korku biegałam za nimi, ale dałam radę;))

Ostatnia edycja:
reklama
haha że magnesy się przyczepiają?????;))))

te są 7x10cm i za całe 1,99zł za szt. jak minie ten durny styczeń, gdzie są wszystkie opłaty do zrobienia to sobie zamówię kilka magnesów z naszymi fotkami, a co!!!!;)))

Do góry