• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

hej :)

Monia no nie przebije , ale u nas nie lepiej ... kuzwa ja nie wiem spi do 2 normalnie bez przerwy , a pozniej zaczyna walki nocne :/ wrrrr kiedy ja sie wyspie w koncu ???!!!

a musze pochwalic malego :) od kilku dni sadzam go na kibel i robi ladnie kupke :) posadzilam go tak dla jaj pierwszy raz , a skubaniec od razu zaczal stekac hehe i kupka poszla :) no i teraz sadzam go rano na kupe i przed spaniem :) takze moze na wiosne nie bedzie tak zle z odpieluchowaniem ....

reklama
Asionek GRATULACJE dla Nata!!!!!!!
U nas nocki podobnie:(( do 2-3 śpi pięknie u siebie a potem się zaczyna łażenie i budzenie... A ja poszłam spać po 24 bo krowa sobie zażyczyła na dzis projekty i poprawki robiłam...
Padam... a jeszcze na 16 lekarz i nawet do domu nie ucieknę... (krowa zaraz w delegację jedzie)

widze tylko my zostalysmy na placu boju ...

no ja tez poszlam ok 24 spac , czekalam na S i ogladalam film oj ja glupia hehe

widzialyscie " musimy porozmawiac o Kevinie " ? masakra normalnie co za dzieciak !! szok i jeszcze raz :szok:

O wypraszam sobie! Ja tu jeszcze jestem :P
O mamie powiem później, jak będzie więcej czasu.
I co ja tam miała....a! no więc Ola znowu mi w tym tyg nie spała w dzień, wieczorem oczywiście o 22 pada :( Nawet nie mam tej godziny, dwóch na książkę, na NIC!
I koniec marudzenia :-p

Pozdrawiam Was Wszystkie i miłej niedzieli życzę :-)

A ten Kevin to kto on jest...:eek:

wow Kotek dobrze , ze chociaz ty wpadlas tutaj na chwile , bo juz mi smutno bardzo bylo :(

nie przejmuj sie teraz chyba taki okres z tym spaniem :wściekła/y:Nat tez w dzien lewo co 1H pospi , w nocy walczy , ogolnie spanie do d....

sporo maluchow ma jakies jazdy teraz wlasnie moze jakis skok czy cos ? :crazy::crazy:

Witam :))

G już w połowie drogi do Wawy, robię właśnie kolację z synem i bawię się z Kiki i Olą :))

Eh ASIONKU ja się już tak nie przejmuję, staram się spędzać czas z Olą w poczuciu, że każda chwila jest bezcenna - tak w wymiarze kosmiczno-filozoficznym :p

Kotek a kto to Kiki ?? :)
no ja juz tez pogodzilam sie z faktem , ze maly urzadza cyrki noca , ale nie powiem nadzieja sie gdzies tam tli we mnie , ze nastanie dzien taki i zacznie znowu spac cale noce :)

dziewczyna z forum pytala sie pediatry o to spanie , bo prawie kazdy maluch tak ma teraz z tymi pobudkami i pocieszyl ja , ze do 2i pol roku dzieci tak maja :szok: nie wpadaja w gleboki sen jak my na noc i stad te pobudki plus wrazenia z calego dnia ... super hehe

dobry;))

powróciłam;))

u nas-10 i do tego mocny wiatr, jak na razie nie ruszamy się nigdzie z Mają i bierzemy za gotowanie zupki na obiad;))

zerknęłam sobie na pogodynkę, temp. -9 a odczuwalna -23...już wiem czemu ludzie tacy opatuleni chodzą;))

gdzie koleżanki???Lilu fotki z imprezki!!!!czekam;)))

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

ja nie zamarzlam :) ale u nas tez zimno , a wsumie nawet nie tyle co zimno co okropny wiatr wieje :/

znajoma byla jest w ciazy w 7 miesiacu :) niedlugo rodzi , ale to leci !!

Nat spi , czekam az wstanie i zmaze placki ziemniaczane , taka ochote od dawna mialam i jakos czasu brak na robienie ....

Lili niezla temp. !! kucze , ale zima w europie zawitala :) juz wiem , ze latac nie bede w styczniu hehe , jakos ostatnio to wlasnie w styczniu prawdziwa zima nadchodzi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry