• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Paulinko Maciuś to teraz strasznie lubi bajki i muszę mu ograniczać - nie pozwalam za dużo, bo by siedział i siedział.... A co do paputków to faktycznie długo! A kontaktowałaś się ze sprzedającym? Co on na to?

reklama
Lil ja Danielowi też ograniczam, najczęściej ogląda 1-2h i już, tylko jak choruje to tv jest często dłużej włączone, niestety

pisałam maila do sprzedawcy, na razie zero kontaktu, chyba będę musiała tam zadzwonić

mała mi zasnęła w niecałe pół godziny!!! jaki sukces, może dłużej pośpi??? wezmę się za prasowanie ale będę jednym okiem;))

Zostaliśmy w domu STOP moja mama straciła pracę STOP Ola mi okropnie marudzi STOP Zaprosiłam rodziców na dwudniowe wczasy zimowe u mnie - sanki, las itp. STOP yyyy no i co jeszcze...? STOP aha - szarlotka się piecze STOP muszę poodkurzać i umyś kibelek i łazienkę STOP i wyprać pościel dla rodziców STOP wrzucę tylko obiecane zdjęcia i znikam! STOP

Zobacz załącznik 531336Zobacz załącznik 531337Zobacz załącznik 531338Zobacz załącznik 531339Zobacz załącznik 531340Zobacz załącznik 531341Zobacz załącznik 531342Zobacz załącznik 531343Zobacz załącznik 531344Zobacz załącznik 531345 Na ostatnim - przysnęło się :-p

Aha i zapomniałam powiedzieć, że parę dni temu ścięłam włosy. Radykalnie!

ścięła włosy i się nie pochwali;PPPP

o kurka Kout, twoja mama straciła pracę???jak to tak????

Oleńka cudna, sanki ma profesjonalne normalnie, ale cudnie wygląda w kurteczce i spódniczce;))) a włoski jej ładnie rosną;)) moja córka nie potrafi tak gdzieś zasnąć, jeszcze jej się nie udało;))

Ostatnia edycja:
Zupełnie zapomniała :eek::sorry: póżniej pokaże, na tym zdjęciu z sankami widać do jakiej długości ;) a były dwa razy takie. Powiedziałam sobie DOŚĆ!

No. Dopijam zieloną i lecę! Wpadnę jak posprzątam :)

Paulinka w kulki lecą z tymi paputkami!

Kocurku ale super zdjęcia!!!! Świetne! A ostatnie zdjęcie śpiącej Oleńki to wisienka na torcie! I pokazuj włosy! I co z mamą?????????

Żyję!
Ogarnęłam się z pierdołami i mam chwilę... muszę odpocząć bo tyle pierdół dziś zrobiłam że uszami mi się wylewa!! Podzieliłam budżety, podzieliłam zadania, opisałam szczegóły projektu dla najważniejszsiejszego partnera, podpisywałam każdemu partnerowi z osobna i konkretnymi informacjami o jego roli i budżecie i tym czego od niego potrzebuję (mam łącznie 8 partnerów przy 2 projektach) i.... na więcej nie mam dziś siły...
aaa i też ściełam włosy ale pokarzę jak będe przyzwoicie wyglądać.. (na ostatnim filmiku na ofcach widać ale nieułożone:)

Kotek Ola jak zwykle boska!!!! To takie strasznie radosne i optymistycznie wyglądające dzieciątko jest! Aż miło sie patrzy:)) A włosy to bys może całe pokazała co???
Jak Kamil?? Co to za antybiotyk co się go tyle bieże????
Czemu mama straciła pracę? Nagle tak czy coś wiedziała wcześniej? I co dalej??

Lili wszystkiego naj naj naj dla Maciusia!!!! I przepraszam że zapomniałam!
A co do pracy to ja zaczynając tez niewiele wiedziałam, a teraz też moja wiedza to niewielki ułamek tego co powinnam wiedzieć... Także myślę że chcenie bardzo dużo tu znaczy! I jeśli chcesz to się nauczysz, tylko muszisz się gdzieś zaczepić:)

Paula i co dzwoniłaś z ciapkami? Jak tam zdrowie dziś? Mam nadzieje że lepiej:) Jak Daniel w przedszkolu?
I wszystkiego naj dla Majeczki:)) Taka duża panna już!!! przed chwilą moja WIki kończyła 1,5 roczku.... ależ ten czas lepci...

Moniu no właśnie zaczepić się gdzieś! A wiesz co byłoby jeszcze dobre? Żeby na własną rękę coś zrobić - co uchroniłoby mnie przed chorobą wściekłych krów :-p No i pokazuj te włoski!!!!!!!!

Tak mi nagadałyście o tych włosach, że już sobie wymyśliłam fryzurę jak będę chciała coś zmieniać - może za jakieś 10 lat :-p O coś w tym stylu mi się chyba podoba fryzury bob | Fryzury ślubne 2012 | Galeria zdjęć najmodniejszych fryzur

Tylko czuję, że bez godzinnego układania codziennie rano to bym tak nie wyglądała....A właśnie ten zamierzony nieład mi się podoba....

Kocurku odpaliłam Maciusiowi scoobiego po angielsku z youtuba :-) Da się :-) Mówisz, że Twój K. taki dobry z angielskiego teraz jest? A kiedy zaczął się uczyć (oprócz oglądania bajek)?

reklama
hej :)

wyobrazcie sobie , ze u nas snieg padal :szok: za cieplo wiec tylko mokro sie zrobilo , ale jaja niezle :rofl2:

Kotek fotki cudne , Ola piekna !! pokaz wloski :)

Lili fajna ta fryzurka :) ja kiedys mialam podobne i powiem ci , ze pracy nie ma za wiele , ale jednak glowe codziennie musialam myc i suszyc , a ja suszyc nienawidze wlosow wiec teraz nosze dlugie i narazie tak zostanie :)

Paulinka jak maluszki ? jak zeby u Mai ?? u nas przebija sie jeszcze czworka , ale nie jest zle , w dzien spokoj potrafi tylko podejsc i udziabac nas :/

Monika pracusiu :) pokaz wloski tez !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry