• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Paulinka zdrowka duzo !!!
a tesciowa sie nie przejmuj ... moja jeszcze gorsza , ale olalam i mam ich gdzies :) nie dzwonimy do siebie , nie gadamy , na Swieta zyczen nam nie zlorzyla , juz o prezencie dla Nata na roczek czy na gwiazdke nie wspomne , bo nie dostal nic nigdy od niej , nie liczac jednego starego , smierdzacego miska :/ takze porazka na maksa pod kazdym wzgledem ... szkoda nerwow :)

reklama
STO LATEK MACIUSIOWI !!!
202450945719874212_yo9MEuTr_c.jpg

ZDRÓWKA, RADOŚCI I MNÓSTWA POMYSŁÓW DO ZABAWY !!!

niom, torcik cudny;)))

ale żeby nie było, nie byłam dłużna teściowej tylko jej powiedziałam że właśnie planujemy urlop na lato z dziećmi (mieliśmy do nich lecieć, ale jakoś ostatnio nam się nie chce)- więc albo skoczymy nad morze w okolice ustki-łeby albo jedziemy w góry i do popradu;))) bo i tak jeśli byśmy jechali do teściów to byśmy sami siedzieli, bo by urlopu nie wzięli, tak było na zeszłą wielkanoc

nerw mi przeszedł na teściową, cieszę sie z tego że mam dla kogo być i już;))

Ostatnia edycja:
Ehhh, Ig łaskawie poszedł spać dopiero, jakiś dziwny był... a miałam się pouczyć...chyba te już się położę i poczytam w drodze.
Paulina - fajnie że już złość przeszła. Masz rację, masz najlepszego męża, sympatyczne dzieciaki, dużo miłości od nich i to Ci daje siłę! A teściowa niech spada :)
Dobrej nocy

Ojeju jakie fajne te napisy, why oh WHY..??????? :hmm:
Wyniki wyszukiwania dla: 'nadrukiem'

Dzień dobry :)

Z domu własnego jeszcze.. Kamila znowu jelita bolą, trzeba do lekarza... to ewidentnie antybiotyk :/ Oby.. Ma herbatkę rozkurczową i czekamy, może mu przejdzie i zawiozę go chociaż na 8.55 .. ehhh

LILUŚ jak imprezka??? Zdjęęęęęcia zdjęcia poproszę! W ilości hurtowej!

EMY na Strzegomskiej? Nie gadaj! Swego czasu często przechodziłam przez halę wracając spacerkiem z pracy, bo ja jestem zatrudniona w tym wielkim bunkrze na Szkockiej ;)) A gdzie się wybierasz i co konkretnie bronisz i kiedy? Kciuki będziemy trzymać :))

PAULINA jak się czujesz?

ASIONEK jak sprawy domowe?

MONI żyjesz?

dobry

Kout dzięki, ciut lepiej, zatoki dalej zapchane, kicham tragicznie ale mniej mi sie w głowie kręci, no i gardło mniej boli:))

Daniel poszedł do przedszkola, energia go rozpiera i nie wiem czy dałabym radę kolejny dzień z nim i hasłem 'nudzę się'
tylko będę musiała pójść po niego później a przy okazji muszę jakieś ładne karneciki na dzień babci i dziadka kupić, bo mały odmówił robienia laurek....co ja mam czasem z tym chłopakiem!!!;)))

Kout zdrówka dla Twojego syna, bidulek sie namęczy
a Ty nam wisisz fotki Oli;)) i co z tymi szelkami, pokażesz??? bo ja małej chciałam ostatnio kupić pasek ale teściowa mnie uprzedziła a takie szelki to świetny pomysł, uwielbiam dzieci w spodniach z szelkami;))
i fajny link;)) pewnie ten tekst jest zarezerwowany dla Oleńki??? http://www.delimama.pl/drzemki-w-dzien-sa-dla-nudziarzy-biale-body-dlugi-rekaw-z-nadrukiem.html

moja córka kończy dziś 1,5 roku!!!;)) jak ten czas szybko leci, czytałam fajne rzeczy na temat dzieci-zodiaków, u nas pasuje wszystko;)
Twoje dziecko według gwiazd

Asionku dzięki za życzonka wczoraj :-) Miałam jeszcze wczoraj pisać, ale padłam...

Paulinko no Maciuś w domu też się czasem nudzi - ale w tym tygodniu chyba go zatrzymam przez ten katar a chcę, żeby na weekend był zdrowy, bo wtedy impreza, a w przyszłym tygodniu bal w przedszkolu.... Obyś Ty prędko wyzdrowiała? A powiedz puszczasz dzieciom bajki???? I zdrówka dla Majeczki!!!!!!!! Jeju jak ten czas leci! STO LAT DLA NIEJ!!!!!!!!!!!!!! :*:*

Kocurku no właśnie impreza będzie w sobotę dopiero - wtedy może jakieś zdjęcia. Maciuś w tym roku zażyczył sobie tort ze Scooby Doo, bo ma fascynację tym bohaterem akurat teraz :-p Żal mi kurcze, że nie mam żadnego programu z bajkami po angielsku......Jak Ty to zrobiłaś, że Kamil tak dobrze zna angielski? Co oprócz bajek????? I w ogóle miałam pisać, że fajną masz relację z synem...ja czegoś takiego nie znam ze swojego domu, ale mam nadzieję, że u mnie teraz tak będzie...tylko nie wiem jak się do tego zabrać :sorry: Ale się dowiem :-)

No i co jeszcze miałam....dużo powiedzieć chciałam, ale póki co zakończę swój wywód :-p

Moniu
jesteś tam? Chciałam Ci powiedzieć, że ja bardzo bym chciała pracować przy projektach...fajnie, że Ty masz jakieś doświadczenie....ja to bym chciała coś takiego dla młodzieży i wymiany międzynarodowej robić, ale kompletnie nie wiem co z czym się je, więc pewnie na chceniu się skończy...w każdym razie wciąż podziwiam Twoją pracę!

Aha Emyly - fajnie, że się uczysz! Pewnie młodziutka jesteś??? Ja bym się chciała pouczyć jeszcze, tylko kiedy i jak :cool:

reklama
Lilu a ja już rady z moim synem nie dawałam;)) Majeczka ogólnie zdrowa tylko te zęby..... wykańczają nas i ją;)
a bajki włączamy, w międzyczasie biegamy po mieszkaniu, bawimy się i inne, rzadko mała się skupia dłużej na czymś, bardzo lubi za to strażaka sama;))
a jeśli chodzi o Daniela i bajki, to on nawet przy bajkach się nudzi a jak człowiek chory to nie ma siły się non stop bawić...
dziękuje za życzonka dla małej, no czas leci;))!!!

był pan właściciel po pieniążki za czynsz i opłaty, został jeszcze tylko gaz do zapłaty ale musimy na rachunek poczekać...czekam na listonosza jeszcze, bo to zaraz będzie 2 tyg. od zakupu kapci dla małej i dalej ich nie mam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry