• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
hej :)

kawke macie jeszcze ?? :)

Kiedy kolejne tak duże wyprzedaże? Może niedługo?? Może dałoby się to jakoś przeczekać... :/ :/ :///

no u nas dopiero latem w lipcu :(

Asionek - 1500 zł za żłobek?? Ta Warszawa oszalała :P

no wiesz pewnie mysla , ze jak Wawa to kazdy musi zarabiac 5000 min. :/

ASIONKU ten mój potencjalny klub maluszka com go znalazła to widzę, że by mnie wyniósł do 800zł od 7 do 16, 5 dni w tyg.
Jutro muszę obadać...albo pojutrze... trza się ubrać i umalować i w ogóle :eek:

Dziecko mi zasnęło właśnie, idę kolacyjkę jakąś uskutecznić, łocy mnie bolą od tego pacenia na ubranka :oo2: ZABIERZCIE MI LAPTOPA!!!

A nie, przepraszam, jeszcze muszę doliczyć 150zł za grupę żłobkową i jednorazowe wpisowe w wys. 500zł, to jednak nie tak różowo, wyjdzie ponad 1000zł miesięcznie ajajaj...

no i jedzenie chyba jeszcze platne osobno ...licza sobie za zlobki nie ma co :/ a od kiedy Ola ma isc ??

Dobry!!!!!!!!!!

oooooo !!!!!!!!!!!!!!! gdzie bylas jak cie nie bylo ?? :rofl2:
fotki super !! ale mala ma wloski czadowe :)))))

LILU no i piękne zdjęcia :))))))))))) Martynka ma loczki nieziemskie!
Uszczęśliwiłabyś mnie jeszcze bardziej wstawiając kawałek siebie, ale cóż... nie można mieć w życiu wszystkiego :sorry: Sama rozumisz... ;-)

ASIONKU hej! :-D Ola pójdzie od września, a adaptować ją będę w sierpniu :)

reklama
Lilu!!!! cudne fotki a kawałek Ciebie jak Kout pisał???;))))

właśnie dostałam 270zł na konto z up, tak dodatkowo....może jakieś wyprzedaże????;)))))

u mnie nocka może być, spałam od 24 do 7rano, mąż mnie poratował, mam zapalenie ropne zatok, głowa pęka a z nosa jeden .... ;)))
muszę jakoś dzisiaj przetrwać, jeszcze gardło daje czadu....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry