• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

no ja mialam szalec na wyprzedazac , a siedze i sila sie powstrzymuje :cool: nie wiem co nas czeka przez najblizsze miesiace i wole nie wciagac sie w zakupy , a tak mi szkoda ...

a kiedy musisz do pracy wracac ?
wiesz co moja siostra znalazla zlobek prywatny w Wawie za 750zl. miesiecznie ze wzystkim , lcznie z wycieczkami :)
to sa zlobki ktore dostaja dofinansowanie z UE i to jest rewelka pomysl , bo raz , ze uzo taniej ( normalnie u nas zlobek to koszt min. 1500zl. ) , dwa oni musza scisle sie wywiazywac z planu jaki im narzuca UE i norm , dzieki temu dzieci maja super atrakcje codziennie , przerozne wycieczki , swietne zajecia na codzien i ogolnie jest rewelka :)
do tego maja obowiazek przesylac rozica fotki na maila jak dzieci sie bawia , co robia itd. :)
pewnie cos takiego i u was by sie znalazlo :)
maly chodzil wczesniej do innego zlobka prywatnego i tam w porownaniu co tutaj jest , byla mega kicha :/ a cena kosmos ... tutaj maly idzie jak na skrzydlach do zlobka :) no i Aga mega zadowolona z opieki jet , bo jednak to , ze maja bata nad glowa duzo zmienia i panie sa mega fajne i daja z siebie wszystko :)

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór
jest 20 godzina a ja siedzę umyta, w łóżku pod kołderką, mąż na basen poleciał popływać
ścięło mnie dziś niemiłosiernie i w trakcie zabawy dzieci przysnęło mi się na jawie, nie ma jak choroba

Kout a gdzie są jakieś ciekawe wyprzedaże dalej?????
uuuu ale ceny we Wro jeśli chodzi o żłobki.....ten mój to by było 350zł....jeszcze muszę o jedzenie spytać....

Ufff, nareszcie chwila dla siebie! Trzeba by było się troche pouczyć ale leń chyba bierze górę... jeszcze zdążę
Kot - oo też pracowałam na Nowym dworze, niedaleko Rogowskiej, tęsknię za tymi czasami trochę...
chyba większość ma ostatnio jakiś finansowo ciężki czas, trzeba się zadowolić tylko oglądaniem :/ no wyprzedaże napewno jeszcze będą. Może outlet? Factory?
Asionek - 1500 zł za żłobek?? Ta Warszawa oszalała :P
Paulina - powiedz: a sio chorobo! :D

PAULI yyyyy no bendom.... jutro..? :sorry2::sorry2::sorry2: A wyprzedaże wszędzie gdzie człowiek w internet nie spojrzy :/ Przeklinam pocztę od endo i smyka na przykład :/ :P

EMY na Rogowskiej???? A cóżeś Ty tam robiła jeśli można? A może ja Cię znam :cool2:

ASIONKU ten mój potencjalny klub maluszka com go znalazła to widzę, że by mnie wyniósł do 800zł od 7 do 16, 5 dni w tyg.
Jutro muszę obadać...albo pojutrze... trza się ubrać i umalować i w ogóle :eek:

Dziecko mi zasnęło właśnie, idę kolacyjkę jakąś uskutecznić, łocy mnie bolą od tego pacenia na ubranka :oo2: ZABIERZCIE MI LAPTOPA!!!

A nie, przepraszam, jeszcze muszę doliczyć 150zł za grupę żłobkową i jednorazowe wpisowe w wys. 500zł, to jednak nie tak różowo, wyjdzie ponad 1000zł miesięcznie ajajaj...

Ostatnia edycja:
Kout nie zabierać laptopa tylko pokazuj gdzie patrzeć;)))

Kout a w tym żłobku to jeszcze wyżywienie 10zł-patrz;)))

to jutro będę czekać na fotki Oleńki

idę w końcu spać, zagadałam się z przyjaciółką na fb;)

kolorowych, papapapapa!!!

Ostatnia edycja:
Paulina ehehe, na szczęście już po tych dodatkowych promocjach ufff... Endo miało dostawę gratis w weekend, a Smyk dziś Happy Hours. Nie pytaj nawet, czy coś kupiłam, bo się nie przyznam! :baffled: Chyba w stresie jeszcze jestem i nie myślę trzeźwo... :dry: Raczej nie mam tak częstych napadów kupowania jak ostatnio. Zwalę wszystko na niedoszłą teściową :evil:

(bo teraz to ona moją teściową po moim trupie zostanie!) (se niech zorganizuje inną synową do traktowania!) (O!)

Dobranoc!

Od rana kawa pokutna :P

Dobra, przyznam się do jednej osobliwej rzeczy - kupiłam dziecku... szelki :eek:

Teraz już dobranoc ;)

Dzień dobry:) Poranna panika;) Idę pakować torbę małej, a potem się wykąpać, bo sił nie miałam wczoraj. Na dworze -10, już byłam i nie chcę tam wracać :baffled: Poranne wstawanie przy takiej pogodzie to jest dramat brrrrr

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry