• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

:)
Asionek - to niech mąż wynegocjuje dobrą pensję, trzymam kciuki
Monia - tak, sami. To jest taki duży dom, jeden z najstarszych na wiosce. Są 4 mieszkania zrobione ale wyremontowane tylko to gdzie mieszkamy, aha no i sklep na dole. No i płacimy naprawdę nieduże pieniądze.
Dzisiaj się dowiedziałam, że mam obronę mgr w środę :/ chyba trzeba się trochę pouczyć i poszukać kogoś, kto zajmie się Igorem przez cały dzień. No i oczywiście, żeby było już zupełnie fajnie to akurat w tą samą środę miałam mieć wizytę u alergologa :/

reklama
no wlasnie halooooo gdzie wy sie podziewacie ?? !!

Paulinka i jak maly ??
leci ten czas nie ? niedlugo baciami bedziemy hehe

Emyly dzieki !! i &&&&&&&&&& za prace mgr w srode !!! napewno pojdzie jak z platka :)

ale sie zamulilam :szok: normalnie oczy same mi sie zamykaja ....

dzięki za kciuki, przydadzą się. Miałam długą przerwę od skończenia studiów i obawiam się że mogą mnie na czymś zagiąć. Chociaż z drugiej strony to tylko formalność..

szukam jakiegoś trójkołowca Igiemu na urodziny. Macie jakiś może godny polecenia rowerek odpowiedni dla roczniaka?? Jak na razie mam dwa typy
http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-bobby-milly-mally-rower-boby-i2909492851.html
ale nie ma oparcia na nóżki albo
http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-baby-trike-raczek-3w1-raibud-i2929141225.html
tylko ta cena....
co myślicie??

Ostatnia edycja:
no ten 2 jest super :)
chociaz siorka kupila malemu i zajawka byla przez tyg. , a teraz w kacie stoi i maly nic nie chce nim jezdzic ... takze nie wiem czy jest sens tyle kasy wydawac :)

Ostrzegam, ja tu jeszcze wrócę! :cool2:

:-p

Weekend bardzo zajęty... przed chwilą odwiozłam Grześka na lotnisko, miałam ogromną nadzieję, że Ola po drodze mi uśnie (w dzień spała 10 minut) ale nadzieją jest matką goooopich! :sorry2:

ASIONEK co będziesz tak czekać, wyrabiaj normę za nas ;-):-p

Ola zasnęła........... ja bardzo przepraszam i wypraszam sobie z tym spaniem! :////

DOBRANOC :)

Ostatnia edycja:
Dobry:))

Rady mojej koleżanki działają!!! Ignorowanie nocnych krzyków i pisków sprawia że panna po ok 5 min się kładzie, wtula we mnie i idzie spać:)))) Dziś do 5.25 tak pospałyśmy:)

Kotek współczuję straszliwie!! A może jak Oleńka pójdzie do żłobka i będzie mieć czas zorganizowany i się wyszaleje to zacznie chodzić wcześniej spać??? Bo inszych pomysłów juz nie mam...
A pisałaś że Kamil ci się struł ostatnio, i ja ciągle pamiętałam żeby się zapytać i cięgla zapomniałam - dobrze już? Co to było?

Emy nieźle z mieszkaniem:) Powodzenia na obronie - w razie gdybym zapomniała bliżej srody.

Asionek daj znac jaką pensję S. wynegocjował:) oby jak najlepszą! A Ty kiedy planujesz iśc do pracy?
I w ogóle to nie pytałam jak tam Nat po powrocie z Pl? Nie brakowało mu ludzi?

Paula no szkoda że babcia musiała wracać... no ale dobrze że w ogóle przyjechała:) Jak dzieciaki reagują na to że teraz tak daleko mieszkacie?

I w ogóle to ja się pytam gdzie jest reszta??????
Miłego dnia:)

reklama
hej :)

Kotek no sama ze soba gadac nie za bardzo lubie :)
kurcze oby Ola sie naprawila z zasypianiem &&&&&&&&&

Monika no jutro idzie zobaczymy co bedzie z ta praca , ja jestem dobrej mysli , musze byc :)
a Nat spoko bez problemu sie przestawil :) co do mojej pracy to zobaczymy jak maly dostanie sie do zlobka , narazie czekamy sobie , a jak nie to od 3 lat do "szkoly " pojdzie wiec napewno wtey :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry