• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
PAULI ee tak dobrze nie było, poszła spać grubo po 21, ale i tak oglądnęliśmy film :-p

ASIONKU spanie Oli jest spaniem wyjątkowym :-D caaały czas!

Dzień dobry :)

Dzisiaj musimy się wygrzebać z zasp i przejechać 2km do Leśnicy na pocztę, potem do Lidla (są bodziaki i piżamki itp) na małe zakupki, potem jak wrócimy pójdziemy na sanki, potem trzeba posprzątać, a ok. 18 mamy gości - mojego kuzyna z Polą, starszą o prawie 4 m-ce od Oli kuzynką :)))
Ale na razie w domu zimno jak nie wiem co, ustawiłam grzanie i zakopałam się z kawą pod kołdrą, Ola ogląda książeczki i opowiada sobie fabułę ;)

Kotek niezly plan dnia :) ja mialam jechac , a tutaj leje narazie wiec nie wiem czy w domu nie bedziemy siedziec :/
a w Lidlu byly u nas tez bodziaki i pizamki i kurcze piekne potchwork !!

tez bym do lozka wskoczyla....

Nie zazdrościć koleżanki! :-p
Zaraz jak się zagrzebałam, to Ola mnie wygrzebała :-D

Komu kawy?

Nio ten patchwork cudniasty jest, ale my tylko to co potrzebne kupujemy ;))

A szelek i innych dóbr ze smyka, com zaszalała, jeszcze nie odebrałam, czekam na przypływ środków.. :)

Ostatnia edycja:
Mi mała zwykle przy wylocie powietrza (i syfu) odkurzaczowego siedzi i gmera :dry:

Zastanawiam się jeszcze nad nakładką na kibelek........ też w Lidlu jest

PAULI się robi! Latte z pianą!

Urywamy się na drugie śniadanko :)

Ostatnia edycja:
dziękuje za kawkę;))

zagadałam się z kumpelą przez tel.;))

nakładka fajna rzecz, też się zastanawiam dla Mai, bo Daniel ma własną, nocnik był fajny do pewnego czasu, ale teraz Danio siusia na stojąco a nakładka dobra jak musi coś innego zrobić, siedzi sobie ze spokojem a nie wisi nad toaletą;)))

my już po drugim śniadanku, lecimy spaciu;))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry