Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
PAULI ee tak dobrze nie było, poszła spać grubo po 21, ale i tak oglądnęliśmy film
ASIONKU spanie Oli jest spaniem wyjątkowym caaały czas!
Dzień dobry
Dzisiaj musimy się wygrzebać z zasp i przejechać 2km do Leśnicy na pocztę, potem do Lidla (są bodziaki i piżamki itp) na małe zakupki, potem jak wrócimy pójdziemy na sanki, potem trzeba posprzątać, a ok. 18 mamy gości - mojego kuzyna z Polą, starszą o prawie 4 m-ce od Oli kuzynką ))
Ale na razie w domu zimno jak nie wiem co, ustawiłam grzanie i zakopałam się z kawą pod kołdrą, Ola ogląda książeczki i opowiada sobie fabułę
Kotek niezly plan dnia ja mialam jechac , a tutaj leje narazie wiec nie wiem czy w domu nie bedziemy siedziec :/
a w Lidlu byly u nas tez bodziaki i pizamki i kurcze piekne potchwork !!
nakładka fajna rzecz, też się zastanawiam dla Mai, bo Daniel ma własną, nocnik był fajny do pewnego czasu, ale teraz Danio siusia na stojąco a nakładka dobra jak musi coś innego zrobić, siedzi sobie ze spokojem a nie wisi nad toaletą))