reklama

Staraczki forever!

A niee.. w sumie u Wszystkich to różniaście...

Małą Rureckę boli brzuszek..
Pok panikuje przed porodem ;)
Borisek zaliczył trzydniówkę, a Made operację biodra :/
Lili robi remont, a potem zaraz się przeprowadza :D
Boo poznała tajemniczego pana o wielkim sercu... :)
Wiola miała urodziny i chyba jej mąż jeszcze nie wydobrzał, a Wiola go już bałamuci!!
Ewcia ma pod górkę życiowo, ale ma też Mikosia :)...
Maran będzie gościła straszne ilości rodziny i jest na diecie, za co wielkie brawa!

O kim zapomniałam z nowego wątku..?

Aa Marcepanek się pojawia, nawet uśmiechnięty :)
Zizi wpadła z raz, czekamy :)

O matko!!!!! Jeszcze MONIA !!!!
No więc, Monia ciągle schodzi w pracy do pająków do piwnicy, a Wikusia robi do nocnika! :D :D :D

reklama
dziekuje za pîekny opis :)

moze jak sie uda nadrobie troche ? :-D

kurcze biedna mala Rureczka :(

o Made biodrze wiedzialam jeszcze wpadalam jak szla na operacje :) mam nadzieje , ze juz daje sobie rade z chodzeniem :)

Poczek dobrze bedzie z porodem , kurcze ale to zlecialo :szok::rofl2:

Monika kurcze jakie pajaki ???:szok:bleeee

Wiola hehe dobrze musialo sie dziac :) sto lat kochana !!!

Ewcia zawsze po burzy slonko wychodzi :)

Marcepanek super , ze wpadasz i z usmiechem na buzce :)

Maran kurcze widze ciebie tez czeka najazd hehe jakos damy rade :)

Just nono no niezle :) w takim razie &&&&&&&&& :)

a ty Kocurek jak sie masz ? jak Ola ? czy dobrze zrozumialam , ze chodzi juz sama ? :szok::rofl2:

oki dobrej nocki zycze :)

Właśnie wróciłam ze spotkania "rodzinnego" z tajemniczym J. :-D

no więc młodszy syn Natan ok, przyjęcie normalne :tak:
starszy Klaudiusz, obserwator;-), więc nie było żadnego afiszowania się, nie było buziaków, chociaż miałam na to wielką ochotę :zawstydzona/y:
mama J. sympatyczna kobieta, która przywitała się i zaproponowała ciasto :sorry2:
no i dopiero jak odwiózł nas do domu, to dostałam solidnego buziaka :rofl2::happy: a Remi nowych kolegów zaakceptował i chętnie się bawił i nawet był grzeczny :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: tak to właśnie u nas było dzisiaj :-p

ASIONKU nieee :-D Ola dopiero za jedną rączkę zaczęła chodzić dość pewnie, potrafi też przez chwilę stać bez trzymania, ale na pewno jeszcze z miesiąc jej potrzeba :-) A u mnie wszystko w porządku, powoli odnawiam się fizycznie, psychicznie i intelektualnie po tym, co mi Ufolek zafundował :-p

BOOGIE wspaniale.... :) :) :) :) to teraz śpijcie słodko :*

Dobranoc :)

a mi jakos caly dzien zlecial. kolezanka siedziala prawie do 19, potem kolacja, jedzonko, prasowanie. I nowa panika :-D otoz bardzo dziwnie boli mnie nadbrzusze, jakby na wysokosci watroby (chyba), takie klucie, pieczenie, palenie (nie zgaga). Przechodzi jak siedze, wiec siedze.

teraz sobie ogladam chirurgow i sie luzuje od panikowania :)

boogie! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Cześć:)

Duuużo celebryckiej ja poproszę! kroplówkę najlepiej!! Usnęłam w autobusie:szok::szok::szok:
A najlepsze jest to że ja SPAŁAM w nocy!!! Karmienie pamiętam o 5 rano i tyle...
tylko czemu TA noc taka krótka była??!!!!!

Asionek Nat jest śliczny!!!! I taki już duży chłopczyk:)))
Ja pajonkuff nie mam a w piwnicy pracowej układam ksiązki bo straszne ilości przyszły dla dzieci z projektu.
Dodam jeszcze do aktualności że Wiki zaczęła chodzić sama:))

Boogie to juz takie zaawansowane z J. że duże buziaki dostajesz i dopiero teraz się chwalisz??? A tak poważnie to oby to było TO:))

Made Ty dzis do tego ZUS-u?? Jak dla mnie to absurd straszny!!! I założę się że jak się tam juz doczołgasz to będzie im głupio i stwierdzą że niepotrzebnie przyjeżdżałaś...

Kocie doczytałam że miałaś filmik Olusiowy pokazać... i ja ciągle czekam!

nie wiem co jeszcze miałam...jak sie obudzę to dopisze.:-D

reklama
MONI zapomniałam o pierwszych kroczkach :zawstydzona/y:
Filmiku na chodziku nie udało mi się nagrać, mam tylko trochę zamazane zdjęcia, jak Ola na niego włazi, może dziś ją złapię :))

Dech mi odjęło zdjęcie z Marsa, z górą Mount Sharp w tle... http://www.nasa.gov/images/content/673885main_PIA15986-full_full.jpg

A to dopiero początek, pod koniec tygodnia pojawią się zdjęcia z kamery o wysokiej rozdzielczości, full color! Umrę po prostu.....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry